Închide meniul

Legendarul Fernando Alonso e categoric după ce Max Verstappen a devenit campion mondial în Formula 1: „A fost noroc pur!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 9:42

Legendarul Fernando Alonso e categoric după ce Max Verstappen a devenit campion mondial în Formula 1: „A fost noroc pur!

Fernando Alonso, categoric după ce Max Verstappen a devenit campion mondial în Formula 1

Profimedia

Fernando Alonso, categoric după ce Max Verstappen a devenit campion mondial în Formula 1

Max Verstappen (Red Bull) a devenit campionul mondial din 2021 după o cursă nebună în Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi. Olandezul l-a învins incredibil pe Lewis Hamilton şi a câştigat primul său titlu din F1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă descrie succesul lui Verstappen drept „noroc pur”, legendarul Fernando Alonso crede că succesul olandezului nu poate fi contestat.

„A fost noroc pur pentru Max, trebuie să fim sinceri în privința asta. Pe de altă parte, a avut ghinion atât de des în acest sezon, astfel că acum lucrurile s-au echilibrat. Cred că s-a făcut un pic de dreptate”, a declarat Fernando Alonso pentru olandezii de la Ziggo Sport.

Citește și:

Reacția lui Max Verstappen după scandalul uriaș provocat de Mercedes

Noul campion mondial din Formula 1, Max Verstappen, a declarat că protestele depuse de Mercedes după victoria sa din ultima etapă, desfăşurată, duminică, la Abu Dhabi, sunt un rezumat a ceea ce s-a întâmplat în acest sezon al Marelui Circ.

„Nu sunt prea multe de spus despre asta. Cred că rezumă sezonul. Totul era clar, aşa că de ce ai mai fi rulat un tur în spatele maşinii de siguranţă. Când totul este clar, cred că trebuie să eliberezi pista. Deci cred că este o decizie corectă a direcţiei cursei. Desigur, acum funcţionează (n.r. – pentru mine), dar poate funcţiona chiar şi împotriva mea. Ştiu asta”, a declarat el.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și