Închide meniul

Legendarul Fernando Alonso e categoric după ce Max Verstappen a devenit campion mondial în Formula 1: „A fost noroc pur!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 decembrie 2021, 9:42

Reclamă
Legendarul Fernando Alonso e categoric după ce Max Verstappen a devenit campion mondial în Formula 1: „A fost noroc pur!

Fernando Alonso, categoric după ce Max Verstappen a devenit campion mondial în Formula 1

Profimedia

Fernando Alonso, categoric după ce Max Verstappen a devenit campion mondial în Formula 1

Max Verstappen (Red Bull) a devenit campionul mondial din 2021 după o cursă nebună în Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi. Olandezul l-a învins incredibil pe Lewis Hamilton şi a câştigat primul său titlu din F1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă descrie succesul lui Verstappen drept „noroc pur”, legendarul Fernando Alonso crede că succesul olandezului nu poate fi contestat.

„A fost noroc pur pentru Max, trebuie să fim sinceri în privința asta. Pe de altă parte, a avut ghinion atât de des în acest sezon, astfel că acum lucrurile s-au echilibrat. Cred că s-a făcut un pic de dreptate”, a declarat Fernando Alonso pentru olandezii de la Ziggo Sport.

Reacția lui Max Verstappen după scandalul uriaș provocat de Mercedes

Noul campion mondial din Formula 1, Max Verstappen, a declarat că protestele depuse de Mercedes după victoria sa din ultima etapă, desfăşurată, duminică, la Abu Dhabi, sunt un rezumat a ceea ce s-a întâmplat în acest sezon al Marelui Circ.

„Nu sunt prea multe de spus despre asta. Cred că rezumă sezonul. Totul era clar, aşa că de ce ai mai fi rulat un tur în spatele maşinii de siguranţă. Când totul este clar, cred că trebuie să eliberezi pista. Deci cred că este o decizie corectă a direcţiei cursei. Desigur, acum funcţionează (n.r. – pentru mine), dar poate funcţiona chiar şi împotriva mea. Ştiu asta”, a declarat el.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și