Închide meniul

Lewis Hamilton a dat verdictul în lupta cu Red Bull pentru titlu: „Sunt cu o secundă și jumătate mai rapizi decât noi! Trebuie să facem ceva”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 martie 2023, 19:30

Lewis Hamilton a dat verdictul în lupta cu Red Bull pentru titlu: Sunt cu o secundă și jumătate mai rapizi decât noi! Trebuie să facem ceva”

Lewis Hamilton a dat verdictul în lupta cu Red Bull pentru titlu

Lewis Hamilton / Profimedia

Lewis Hamilton a dat verdictul în lupta cu Red Bull pentru titlu. Septuplul campion mondial s-a resemnat deja, după doar o cursă din actualul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotul de la Mercedes este sigur că tot Max Verstappen este favorit și în acest sezon, singurii care îl pot opri fiind cei de la Ferrari.

Lewis Hamilton a dat verdictul în lupta cu Red Bull pentru titlu: „Sunt cu o secundă și jumătate mai rapizi decât noi! Trebuie să facem ceva

„Cred că Red Bull nici măcar nu a forțat în prima cursă. Ei sunt mult mai rapizi decât au părut, cred că sunt cu o secundă și jumătate mai rapizi decât noi în ritm de cursă. Pentru ca noi să câștige o cursă, e nevoie ca monoposturile Red Bull, Ferrari și Aston Martin să abandoneze.

Asta nu înseamnă că nu îi vom putea prinde din urmă în acest sezon. Trebuie să facem ceva, să luăm niște decizii curajoase pentru a reuși să reducem diferența față de adversari. Red Bull va câștiga și în acest sezon, asta dacă nu cumva Ferrari va reuși să îi oprească.

Sperăm să le punem și noi probleme în acest sezon, dar cred că va fi prea târziu pentru a putea emite pretenții la titluri. Deja am început să facem anumite schimbări, sperăm să vedem o schimbare în bine”, a declarat Lewis Hamilton pentru autosport.com, înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Reclamă

Charles Leclerc va primi o penalizare de cel puțin 10 poziții pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite! Vești proaste pentru Scuderia Ferrari

Charles Leclerc va primi o penalizare de cel puțin 10 poziții pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite. Veștile proaste continuă pentru Scuderia Ferrari, după startul modest de sezon.

Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, a doua etapă din sezon, va avea loc în weekend-ul 17-19 martie.

După un început foarte slab de sezon, constructorul de la Maranello are parte de o nouă veste proastă. Charles Leclerc va fi nevoit să schimbe din nou componente ale motorului, motiv pentru care va avea o penalizare de cel puțin 10 locuri.

Reclamă 4 / 0/3

Conform regulamentului din Formula 1, fiecare pilot are dreptul să folosească două motoare electrice pe parcursul unui sezon fără a fi penalizat. Pilotul monegasc de la Ferrari va trece peste această limită în acest week-end, după problemele avute în prima etapă a sezonului.

Acolo, în timpul Marelui Premiu al Bahrainului, Charles Leclerc a abandonat din cauza problemelor de fiabilitate ale motorului.

„E ceva ce nu am mai experimentat în trecut, dar sper că de acum totul va fi sub control. Din păcate vom primi o penalizare în Arabia Saudită pentru că vom schimba din nou motorul și vom depăși limita impusă de regulament”, a declarat Frédéric Vasseur, șeful Scuderiei Ferrari, potrivit BBC.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB Vezi toate știrile
Citește și