Închide meniul

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Australiei! Pilotul Mercedes a stabilit un record impresionant

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 2 aprilie 2023, 12:45

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Australiei! Pilotul Mercedes a stabilit un record impresionant

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Australiei

Lewis Hamilton / Profimedia

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Australiei! Pilotul Mercedes a stabilit un record impresionant, în cea de-a treia etapă a sezonului a sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Septuplul campion mondial a încheiat pe locul 2 cursa, în spatele lui Max Verstappen, monopostul Red Bull fiind în continuare mult prea puternic.

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Australiei! Pilotul Mercedes a stabilit un record impresionant

În primele 2 Grand Prix-uri din acest sezon, britanicul a terminat doar pe locul 5. În cursa din Australia însă, monopostul Mercedes a făcut un pas înainte, iar Lewis Hamilton a pilotat fără greșeală.

Grație acestui podium, septuplul campion mondial a devenit primul pilot din istoria Formulei 1 care a reușit să se claseze cel puțin o dată pe podium în 17 sezoane consecutive. Vechiul record era stabilit tot de Lewis Hamilton.

Reclamă

Lewis Hamilton, cuvinte de laudă pentru rivali: „Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată!”

Lewis Hamilton are cuvinte de laudă pentru rivali. Pilotul celor de la Mercedes a fost impresionat de viteza pe care o dezvoltă monopostul din acest an al celor de la Red Bull.

„Cu siguranță nu am văzut niciodată o mașină atât de rapidă. Chiar si atunci când noi am fost rapizi, nu am fost chiar atât de rapizi. Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată.

Nu știu cum sau de ce, dar m-a depășit (n.r. Max Verstappen) cu o viteză foarte mare. Nici măcar nu m-am deranjat să mă apăr pentru că știam că există o diferență uriașă de viteză”, a declarat Lewis Hamilton, potrivit autosport.com.

Reclamă 4 / 0/3

George Russell rămâne optimist după startul modest de sezon: „Mercedes poate fi mai rapidă în următoarele curse!”

George Russell rămâne optimist după startul modest de sezon. Pilotul celor de la Mercedes crede că lucrurile se vor îmbunătăți pentru echipa sa în următoarele curse.

„Cu siguranță am făcut un pas în direcția potrivită. Cred că am maximizat potențialul monopostului. Calificările au fost foarte bune. Am obținut locul 4, adică cel mai bun rezultat posibil în acest moment. M-am simțit foarte bine în mașină și sunt sigur că Mercedes poate fi mai rapidă în următoarele curse.Cred că la Imola vom arăta adevăratul potențial. Poate chiar mai devreme, dar trebuie să gândim bine opțiunile pe care le avem. Nu avem de gând să grăbim lucrurile, dacă nu suntem 120% siguri că totul este făcut corect. În plus, cu cât aștepți mai mult, cu atât va fi impactul mai mare.

Vrem să câștigăm curse în acest an, asta ne dorim. Bineînțeles, ne dorim să ne luptăm pentru titluri, dar Red Bull face o treabă excelentă. Diferența dintre ei și restul echipelor e cea mai mare pe care am văzut-o în ultimii 6-7-8 ani, este ceva impresionant”, a declarat George Russell, potrivit autosport.com.

Recomandări
  • Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Australiei
  • Pilotul Mercedes a stabilit un record impresionant

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și