Lewis Hamilton, apariţie uluitoare la conferinţa de presă. Blindat cu bijuterii şi cu 3 ceasuri la mână. Care este motivul

De Valentin Pîrcălabu
Publicat: 7 mai 2022, 13:26

Lewis Hamilton, apariţie uluitoare la conferinţa de presă. Hamilton a avut o apariţie incredibilă la conferinţa de presă, după Federaţia Internaţională de automobilism (FIA) i-a cerut să-şi scoată numeroasele bijuterii atunci când pilotează. Britanicul a apărut în faţa jurnaliştilor cu inele, coliere, cercel, piercing-ul în nas şi nu mai puţin din trei ceasuri la mână, aliniate la diferite fusuri orare.

Reclamă

Lewis Hamilton nu vrea să renunţe la bijuterii în timpul curselor

De şapte ori campion mondial de Formula 1, Lewis Hamilton a asigurat vineri că nu îşi va scoate bijuteriile aşa cum le-a cerut piloţilor Federaţia Internaţională de Automobile (FIA), chiar dacă asta înseamnă să rateze Miami Grand Premiul în acest weekend.

Reclamă

Lewis Hamilton, apariţie uluitoare la conferinţa de presă

Avem piloţi de rezervă, aşa că suntem pregătiţi pentru weekend. Sunt foarte multe lucruri de făcut în acest oraş, aşa că voi fi bine în orice caz”, a spus Lewis Hamilton la conferinţa de presă. Totuşi, potrivit site-ului de specialitate Motorsport.com, pilotul a fost de acord pentru acest weekend să scoată toate bijuteriile pe care le putea scoate şi a primit o scutire până la GP de la Monaco de la sfârşitul lunii mai pentru a respecta regulamentul, conform news.ro.

Piloţii au interdicţie de a purta bijuterii în timpul curselor

Dacă interdicţia purtării bijuteriilor la bordul monopostului a fost introdusă în 2005 ca măsură de securitate, aceasta nu a fost niciodată aplicată cu adevărat de piloţi.  Dar în acest sezon, noul director de curse FIA, Niels Wittich, a decis să o aplice.

„Purtarea bijuteriilor sub formă de piercing-uri sau lanţuri metalice în jurul gâtului este interzisă în timpul competiţiei şi, prin urmare, poate fi verificată înainte de start”, a amintit el la GP de la Miami.

Reclamă

Şi pentru a justifica: „Purtarea de bijuterii în timpul competiţiei poate împiedica intervenţiile medicale, precum şi diagnosticul şi tratamentul ulterioare dacă acestea sunt necesare în urma unui accident”.

Fac acest sport de şaisprezece ani. Port bijuterii de şaisprezece ani”, a spus pilotul Mercedes, care dă asigurări că „în maşină am doar cerceii şi piercing-ul pe nas, pe care nici nu le pot scoate”.

Voi încerca să comunic şi să lucrez cu Mohammed (Ben Sulayem, preşedintele FIA), sunt aici pentru a fi un aliat al sportului, al lui Mohammed şi al F1 şi cred că avem alte lucruri de făcut şi un impact de avut, aşa că acolo trebuie să ne concentrăm”, a continuat el.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
22:11 Mihai Stoica, „replică” pentru Ianis Stoica: „Nu are nicio valoare ce număr poartă un jucător!” 21:46 Mihai Stoica a anunţat că Rachid Bouhenna s-a accidentat la antrenament: „Are întindere, va lipsi 2-3 săptămâni!” Lovitură dură pentru FCSB 21:39 Florentin Petre, anunţ categoric: „Vin şi pe jos pentru Dinamo!” 20:58 Transferul lui Cristiano Ronaldo a creat un scandal monstru: „A făcut-o mai slabă pe Manchester United!” / „Eşti arogant!” 20:50 Prima reacţie a lui Zhou Guanyo, după accidentul înfiorător din Marele Premiu de la Silverstone: „Asta m-a salvat!” 19:58 Basarab Panduru îl laudă pe atacantul dorit de Gigi Becali: „E peste Andrei Cordea!” 19:30 FotoChinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune! Accident terifiant în Formula 1 + Protestatari târâţi de stewarzi în afara circuitului! 19:26 Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1! A câştigat primele puncte în cea mai nebună cursă. Carlos Sainz, prima victorie a carierei! 19:19 FotoLaurenţiu Reghecampf, prins de fiul său cu amantele: „Mama, iar a luat-o razna!” Lovitură dură pentru soţul Anamariei Prodan 18:52 Bild, anunţ clar despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Bayern Munchen!
Pe același subiect
Formula 1 • 20:50
Prima reacţie a lui Zhou Guanyo, după accidentul înfiorător din Marele Premiu de la Silverstone: „Asta m-a salvat!”
Formula 1 • 19:30
FOTO
Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune! Accident terifiant în Formula 1 + Protestatari târâţi de stewarzi în afara circuitului!
Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1
Formula 1 • 19:26
Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1! A câştigat primele puncte în cea mai nebună cursă. Carlos Sainz, prima victorie a carierei!
Close