Închide meniul

Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Canadei! Max Verstappen, pe șase

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2023, 11:33

Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Canadei! Max Verstappen, pe șase

Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Canadei

Lewis Hamilton, în timpul Marelui Premiu al Canadei/ Profimedia

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot în a doua sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Canadei. Pilotul de la Mercedes a stabilit cel mai bun timp, în timp ce campionul mondial en-titre, Max Verstappen, a încheiat sesiunea pe locul șase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele Premiu al Canadei este a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. Cursa se desfășoară pe circuitul Gilles-Villeneuve, circuit care se află la Montreal.

Lewis Hamilton, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Marele Premiu al Canadei

Hamilton, de şapte ori campion mondial, l-a devansat cu doar 27/1000 pe compatriotul şi coechipierul său George Russell, în timp ce spaniolul Carlos Sainz (Ferrari) a fost pe locul 3.

Al doilea spaniol, Fernando Alonso, a realizat al patrulea timp la volanul monopostului său Aston Martin, în faţa monegascului Charles Leclerc (Ferrari), în timp ce dublul campion mondial en titre, olandezul Max Verstappen (Red Bull), a încheiat pe locul 6, în faţa surprinzătorului finlandez Valtteri Bottas (Alfa Romeo), notează agerpres.ro.

Sesiunea a fost prelungită cu 30 de minute pentru a ajunge la o durată de o oră şi 30 de minute, deoarece prima sesiune de antrenamente libere a durat doar patru minute după o avarie a francezului Pierre Gasly (Alpine), urmată de o defecţiune a sistemului de supraveghere video a circuitului, esenţial pentru dispozitivul de siguranţă.

Reclamă

Sâmbătă, piloţii vor lua parte la a treia sesiune de antrenamente libere, după care vor disputa calificările.

Lewis Hamilton, aproape de prelungirea contractului cu Mercedes

Lewis Hamilton e aproape de prelungirea contractului cu Mercedes. Septuplul campion mondial de Formula 1 ar putea semna un nou acord cu echipa Mercedes chiar înaintea Marelui Premiu al Canadei, programat în acest weekend, informează agenţia DPA.

Hamilton se află în ultimele şase luni ale contractului său cu constructorul german, în valoare de 40 de milioane de lire sterline (50 de milioane de dolari) pe sezon, însă Toto Wolff, conducătorul echipei Mercedes, a declarat că pilotul vedetă este pe punctul de a se pune de acord în privinţa termenilor noii înţelegeri.

Reclamă 4 / 0/3

„Se va întâmpla în curând şi vorbim mai multe de zile decât de săptămâni”, a declarat Wolff pentru programul Squawk on the Street al postului american de televiziune CNBC, atunci când a fost întrebat despre negocierile contractului lui Hamilton.

Depunem toate eforturile (pentru parafarea acordului înaintea Marelui Premiu al Canadei). O să ne întâlnim cu el astăzi şi poate chiar vom vorbi despre asta. Avem o relaţie atât de bună, încât ne este teamă de momentul în care va trebui să vorbim despre bani”, a adăugat oficialul Mercedes.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și