Închide meniul

Lewis Hamilton crede că Sebastian Vettel ar fi o „soluţie uimitoare” pentru Mercedes: „Mi-ar plăcea să revină!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2024, 15:12

Reclamă
Lewis Hamilton crede că Sebastian Vettel ar fi o „soluţie uimitoare pentru Mercedes: „Mi-ar plăcea să revină!

Lewis Hamilton crede că Sebastian Vettel ar fi o "soluţie uimitoare" pentru Mercedes

Lewis Hamilton crede că Sebastian Vettel ar fi o „soluţie uimitoare” pentru Mercedes. Pilotul britanic Lewis Hamilton l-a indicat pe germanul Sebastian Vettel ca o ”soluţie uimitoare” pentru înlocuirea lui la Mercedes din sezonul viitor al Formulei 1, transmite DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hamilton va concura pentru Ferrari din 2025 şi lasă un gol la echipa germană cu care a câştigat şase din cele şapte titluri mondiale ale sale.

Lewis Hamilton crede că Sebastian Vettel ar fi o „soluţie uimitoare” pentru Mercedes

Vettel, cvadruplu campion mondial (2010-2013), s-a retras în 2022 din Formula 1, dar nu exclude o revenire în 2025. Recent, germanul a testat o maşină Porsche şi ar putea concura în legendară cursă de anduranţă de la Le Mans.

Începând cu 2000, trei dintre şase campioni mondiali care s-au retras au revenit pe grila de start, iar Vettel poate fi următorul pe listă.

Michael Schumacher, Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen s-au retras din cursele de Formula 1, înainte de a reveni, iar Vettel a admis că acest gând i-a trecut prin cap şi a avut o discuţie cu şeful lui Mercedes, Toto Wolff.

Reclamă

Nu m-am gândit niciodată să-mi iau un an sau doi de pauză şi apoi să revin. Când voi pleca, sper că voi pleca definitiv. Întotdeauna o să-ţi fie dor. Este cel mai grozav sport din lume şi este cea mai grozavă experienţă din lume şi cel mai uimitor este sentimentul de a lucra cu oamenii pentru a câştiga ceva.

Mi-ar plăcea ca Seb să revină pentru că ar fi o soluţie uimitoare pentru echipă. Un pilot german, cu multiple titluri mondiale, cineva cu valori uimitoare care ar putea duce echipa înainte. Mi-ar plăcea să revină. Singurul lucru la care îmi pasă cu adevărat este ca echipa să ia pe cineva cu integritate”, a spus Hamilton, înaintea Marelui Premiu al Japoniei, care va avea loc în weekend, la Suzuka.

Max Verstappen, triplu campion mondial cu Red Bull, este o altă variantă pentru Mercedes, conform zvonurilor din mass-media.

Reclamă 4 / 0/3

Actualul coechipier al lui Hamilton, George Russell, este confirmat de Mercedes pentru sezonul 2025 şi s-ar bucura dacă Vettel ar reveni pe circuite: ”Sebastian este o persoană grozavă. Este de patru ori campion mondial şi cu siguranţă personalitatea lui ne lipseşte pe grila de start. Cred că este important să avem cei mai buni 20 de piloţi din lume, toţi concurând pentru victorii în curse şi titluri mondiale. Sunt foarte fericit şi deschis să am un nou coechipier, fie că este campion mondial, fie că este începător, nu va schimba cu nimic din cum mă ocup de treburile mele”.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” Vezi toate știrile
Citește și