Închide meniul

Lewis Hamilton, cuvinte de laudă pentru rivali: „Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 21 martie 2023, 18:58

Lewis Hamilton, cuvinte de laudă pentru rivali: Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată!”

Lewis Hamilton, cuvinte de laudă pentru rivali

Lewis Hamilton are cuvinte de laudă pentru rivali. Pilotul celor de la Mercedes a fost impresionat de viteza pe care o dezvoltă monopostul din acest an al celor de la Red Bull.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Septuplul campion mondial a încheiat Marele Premiu al Arabiei Saudite doar pe locul 5, chiar în spatele colegului său de echipă, George Russell.

Lewis Hamilton, cuvinte de laudă pentru rivali: „Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată!”

„Cu siguranță nu am văzut niciodată o mașină atât de rapidă. Chiar si atunci când noi am fost rapizi, nu am fost chiar atât de rapizi. Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată.

Nu știu cum sau de ce, dar m-a depășit (n.r. Max Verstappen) cu o viteză foarte mare. Nici măcar nu m-am deranjat să mă apăr pentru că știam că există o diferență uriașă de viteză”, a declarat Lewis Hamilton, potrivit autosport.com.

Următoarea cursă, Marele Premiu al Australiei, va avea loc în weekend-ul 31 martie – 2 aprilie.

Reclamă

Sergio Perez a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite! Max Verstappen s-a clasat pe 2, după ce a plecat în cursă de pe 15

Sergio Perez a câştigat Marele Premiu al Arabiei Saudite! Max Verstappen a încheiat pe locul doi, în spatele colegului de la Red Bull, după ce a făcut o cursă de urmărire fantastică. Olandezul a plecat de pe poziţia a 15-a, după ce a suferit probleme la monopost în calificările de sâmbătă. Fernando Alonso, pilotul celor de la Aston Martin, s-a clasat pe locul 3, bifând cel de-al 100-lea podium din carieră.

Sergio Perez a obţinut astfel a cincea victorie din cariera sa, mexicanul plecând şi din pole în a doua cursă a sezonului din Formula 1.

Sergio Perez, care are 33 de ani, a obţinut primul succes din acest an, cu timpul de 1 h 21:14.894, devansându-l cu 5.535 pe Max Verstappen, care pornise doar de pe poziţia a 15-a grilei de start. Olandezul, învingător în urmă cu două săptămâni în MP al Bahrainului, speră să cucerească pentru al treilea an consecutiv titlul.

Reclamă 4 / 0/3

Piloţii Red Bull au terminat pe primele două locuri în cele două curse din acest sezon. Este de menţionat, totodată, că Perez a reuşit să câştige cu Red Bull doar pe circuite stradale.

Celălalt pilot Mercedes, britanicul Lewis Hamilton, a ocupat locul 5, înaintea celor doi concurenţi de la Ferrari, spaniolul Carlos Sainz şi monegascul Charles Leclerc. Acesta din urmă plecase de pe poziţia a 12-a, fiind penalizat cu zece locuri pe grila de start după înlocuirea unei componente electronice în timpul MP al Bahrainului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:40 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! Vezi toate știrile
Citește și