Închide meniul

Lewis Hamilton, depistat pozitiv cu Covid-19. Cursa pe care nu şi-a dorit-o niciodată

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2020, 7:48

Reclamă
Lewis Hamilton, depistat pozitiv cu Covid-19. Cursa pe care nu şi-a dorit-o niciodată

ProfimediaImages

Lewis Hamilton, infectat cu Covid-19

După ce ultimele trei teste fuseseră negative, luni, britanicul a avut de dimineaţă simptome uşoare, el fiind apoi testat pozitiv. Încă nu a fost anunţat cel care îi va lua locul în cursa următoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton, 10 zile de izolare după ce a fost infectat cu Covid-19

Hamilton se va afla cel puţin 10 zile în izolare după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Săptămâna trecută, el a sărbătorit câştigarea celui de-al şaptelea titlu mondial alături de familie, la Monaco.

El a postat şi un videoclip în care joacă tenis împotriva tatălui său, care l-a şi bătut. Pilotul i-a cerut şi ajutorul Serenei Williams. 

”Eu și tatăl meu nu suntem grozavi la tenis, dar încercăm să devenim mai buni. Mereu folosesc un 'slice' ca să îl înving și el pică în capcană. În sfârșit, a învățat și m-a învins astăzi. (…) Serena Williams, ajutor!”, a fost mesajul postat de pilotul britanic în vârstă de 35 de ani pe contul său de Instagram.

Lewis Hamilton, cavaler al Imperiului Britanic

Pilotul va primi titlul de cavaler al Imperiului Britanic. Asta după ce a egalat performanţa uimitoare a lui Michael Schumacher şi a câştigat pentru a 7-a oară Campionatul Mondial de Formula 1.

Reclamă

Hamilton va fi decorat de Anul Nou, de către Regina Elisabeta a II-a. Înainte ca acest lucru să se întâmple, comisia care se ocupă cu aceste propuneri a stabilit faptul că afacerile lui Lewis sunt legale.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și