Închide meniul
VIDEO & FOTO

Lewis Hamilton, din nou îndrăgostit? Cine e tânăra misterioasă care ar fi petrecut alături de septuplul campion mondial de Formula 1

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 12 ianuarie 2023, 17:19

Lewis Hamilton, din nou îndrăgostit? Cine e tânăra misterioasă care ar fi petrecut alături de septuplul campion mondial de Formula 1

Lewis Hamilton, din nou îndrăgostit?

Instagram

Lewis Hamilton, din nou îndrăgostit? Septuplul campion mondial profită din plin de vacanță. Recent a fost prezent în Antarctica alături de mai multe celebrități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Snowboarder-ul Shaun White, alături de soția sa, celebra actriță Nina Dobrev, dar și Jared Leto, câștigătorul al premiului Oscar, au fost alături de Lewis Hamilton în vacanță.

Lewis Hamilton, din nou îndrăgostit? Cine e tânăra misterioasă care ar fi petrecut alături de septuplul campion mondial de Formula 1

Mai mult decât atât, presa britanică sugerează că în respectiva vacanță a fost prezentă și Juliana Nalu, un model brazilian, în vârstă de 24 de ani, cunoscută pentru relația avută cu Kanye West în trecut. Deși nu s-au fotografiat împreună, ambii au anunțat pe conturile lor de socializare că se află în vacanță în Antarctica.

De asemenea, într-o postare de pe Twitter făcută de Shaun White, se observă cum, lânga Lewis Hamilton, se află o tânără, jurnaliștii britanici fiind convinși că este vorba de Juliana Nalu.

Reclamă

Sezonul de F1 din 2023 începe cu Marele Premiu al Bahrainului, programat în weekend-ul 3-5 martie. Britanicul va încerca să câștige cel de-al optulea titlu mondial, stabilind astfel un nou record mondial. În prezent, Lewis Hamilton și Michael Schumacher sunt singurii piloți din istoria Formulei 1 care au devenit de 7 ori campioni mondiali.

Scuderia Ferrari a anunțat data lansării noului monopost: „Sunteți gata să vă îndrăgostiți?”

Scuderia Ferrari a anunțat data lansării noului monopost. Constructorul de la Maranello va încerca anul viitor să cucerească din nou titlurile mondiale în Formula 1, după o perioadă foarte lungă de așteptare.

În 2007 a fost ultimul titlu mondial câștigat la piloți, prin Kimi Raikkonen. În ceea ce privește titlul mondial la constructori, Ferrari nu s-a mai impus din 2008.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de la Maranello a anunțat că va lansa noul monopost pe 14 februarie, chiar de „Ziua îndrăgostiților”. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, alături de mesajul scurt: „Sunteți gata să vă îndrăgostiți?”. Italienii își pun mari speranțe în sezonul din 2023, mai ales după dezamăgirea trăită în acest an.

Dacă piloții vor fi aceiași din 2022, Scuderia va avea parte de o nouă conducere tehnică. Mattia Binotto a fost recent schimbat cu Frederic Vasseur, iar așteptările sunt foarte mari. Monegascul Charles Leclerc este acum vicecampion mondial și speră să-și treacă în palmares primul său titlu de campion mondial. Misiunea nu va fi una ușoară însă. Binomul Red Bull – Max Verstappen nu va fi ușor de învins și nici Lewis Hamilton nu trebuie scos din ecuație.

Totuși, cu o nouă conducere tehnică, cu o evoluție a monopostului din 2022, dar și cu gândul că au învățat din toate greșelile sezonului recent încheiat, Ferrari urmează să fie una dintre principalele favorite pentru 2023, dacă nu chiar principala.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și