Închide meniul

Lewis Hamilton ţine capul sus după ce a pierdut finala nebună de la Abu Dhabi: „Ultima parte a sezonului a fost una incredibilă şi am dat totul!” Ce mesaj a avut pentru Max Verstappen

Dragoș Vasile Publicat: 12 decembrie 2021, 17:02

Lewis Hamilton ţine capul sus după ce a pierdut finala nebună de la Abu Dhabi: „Ultima parte a sezonului a fost una incredibilă şi am dat totul! Ce mesaj a avut pentru Max Verstappen

Lewis Hamilton a ratat titlul mondial în Formula 1

Profimedia

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Lewis Hamilton ţine capul sus după ce a pierdut finala nebună de la Abu Dhabi

Lewis Hamilton ţine capul sus după ce a pierdut finala nebună de la Abu Dhabi

„Îl felicit pe el şi pe echipa lui. Le mulţumesc celor din echipa mea. Am luptat până la sfârşit. Ultima parte a sezonului a fost una incredibilă şi am dat totul. Sper că va trece această perioadă de pandemie şi sper ca toată lumea să aibă un Crăciun fericit!”, a declarat Lewis Hamilton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reclamă
Citește și:

Cum l-a bătut Max Verstappen pe Lewis Hamilton! Momentul care a decis campionul mondial din 2021

Nick Latifi, un pilot din filiera Mercedes şi-a adus contribuţia la primul titlu din cariera lui Max Verstappen. În turul 54 al cursei din Abu Dhabi, Lewis Hamilton era lider şi avea peste 10 secunde avans faţă de Max Verstappen.

Totul s-a rupt însă în turul 54. Nick Latifi a pierdut controlul maşinii Wlliams Mercedes şi s-a lovit de parapet. Cursa a fost oprită cu safety-car, iar Max Verstappen a intrat la boxe. Nu a pierdut aproape deloc timp, datorită neutralizării cursei. Cu doar două ture înainte de final, pe safety-car, Michael Massi, directorul cursei a decis ca ultimul tur să fie pe steag verde. Totul s-a întâmplat în doar cîteva secunde.

Reclamă

Max Verstappen era pe doi, dar avea de depăşit 4 piloţi intârziaţi. Directorul cursei a dat ordin ca aceştia să se dea la o parte, astfel că Max Verstappen şi Lewis Hamilton s-au bătut pentru titlul suprem în ultimul tur. Max, cu cauciucuri noi nu i-a dat nicio şansă lui Lewis Hamilton. L-a depăşit cu 4 kilometri înaintea finalului cursei şi a câştigat primul titlu suprem din Marele Circ. De partea cealaltă, Lewis Hamilton rămâne cu 7 titluri în palmares şi este egalul lui Michael Schumacher all-time.

De partea cealaltă, Max Verstappen câştigă în premieră titlul datorită faptului că cei de la Red Bull Honda au riscat şi au schimbat pneurile de două ori în plus faţă de Mercedes şi Lewis Hamilton şi au pariat câştigător.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
AntenaPLAY • 14:03
Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 27 mart., 14:00
„Îmi venea să îmi trag un pumn”. Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:07
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”