Închide meniul

Lewis Hamilton, umilit de Fernando Alonso: „Ce idiot!”. Pilotul Mercedes, OUT din Marele Premiu al Belgiei după un singur tur

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 28 august 2022, 16:47 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 23:38

Lewis Hamilton, umilit de Fernando Alonso: „Ce idiot!. Pilotul Mercedes, OUT din Marele Premiu al Belgiei după un singur tur

Lewis Hamilton, aruncat de pe pistă de Fernando Alonso

Lewis Hamilton, aruncat de pe pistă de Fernando Alonso / Profimedia

Lewis Hamilton a fost umilit de Fernando Alonso în timpul Marelui Premiu al Belgiei, după ce pilotul Mercedes a intrat în monopostul spaniolului în primul tur al cursei. Pilotul Alpine a răbufnit la adresa britanicului în timpul conversației radio cu echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul 1 al Marelui Premiu din Belgia, Lewis Hamilton a încercat să-l depășească prin exterior pe Fernando Alonso, însă deznodământul a fost dezastruos pentru pilotul britanic.

Lewis Hamilton, umilit de Fernando Alonso în Marele Premiu al Belgiei: „Ce idiot!”

Fernando Alonso nu l-a putut evita pe Lewis Hamilton și a intrat în monopostul pilotului Mercedes, aruncându-l de pe pistă.

În urma accidentului, mașina lui Hamilton a fost grav avariată, iar britanicul a fost nevoit să abandoneze cursa.

Reclamă

Alonso a avut o criză de nervi după incidentul din primul tur și l-a făcut praf pe Hamilton, în timp ce vorbea furios cu oamenii din echipa sa, prin radio.

Ibericul a reproșat faptul că Lewis Hamilton i-a stricat debutul excelent de cursă. Alonso a tras o concluzie acidă, spunând că britanicul se descurcă numai în cursele în care pleacă din pole-position.

Reclamă 4 / 0/3

„Ce idiot! Am avut un mega-start, dar tipul ăsta știe doar să conducă și să înceapă cursa primul”, a „tunat” Fernando Alonso.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și