Închide meniul

Lewis Hamilton, umilit de Fernando Alonso: „Ce idiot!”. Pilotul Mercedes, OUT din Marele Premiu al Belgiei după un singur tur

Cosmin Cioboată Publicat: 28 august 2022, 16:47 / Actualizat: 15 ianuarie 2024, 23:38

Reclamă
Lewis Hamilton, umilit de Fernando Alonso: „Ce idiot!. Pilotul Mercedes, OUT din Marele Premiu al Belgiei după un singur tur

Lewis Hamilton, aruncat de pe pistă de Fernando Alonso

Lewis Hamilton, aruncat de pe pistă de Fernando Alonso / Profimedia

Lewis Hamilton a fost umilit de Fernando Alonso în timpul Marelui Premiu al Belgiei, după ce pilotul Mercedes a intrat în monopostul spaniolului în primul tur al cursei. Pilotul Alpine a răbufnit la adresa britanicului în timpul conversației radio cu echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În turul 1 al Marelui Premiu din Belgia, Lewis Hamilton a încercat să-l depășească prin exterior pe Fernando Alonso, însă deznodământul a fost dezastruos pentru pilotul britanic.

Lewis Hamilton, umilit de Fernando Alonso în Marele Premiu al Belgiei: „Ce idiot!”

Fernando Alonso nu l-a putut evita pe Lewis Hamilton și a intrat în monopostul pilotului Mercedes, aruncându-l de pe pistă.

În urma accidentului, mașina lui Hamilton a fost grav avariată, iar britanicul a fost nevoit să abandoneze cursa.

Reclamă
Reclamă 4

Alonso a avut o criză de nervi după incidentul din primul tur și l-a făcut praf pe Hamilton, în timp ce vorbea furios cu oamenii din echipa sa, prin radio.

Ibericul a reproșat faptul că Lewis Hamilton i-a stricat debutul excelent de cursă. Alonso a tras o concluzie acidă, spunând că britanicul se descurcă numai în cursele în care pleacă din pole-position.

Reclamă

„Ce idiot! Am avut un mega-start, dar tipul ăsta știe doar să conducă și să înceapă cursa primul”, a „tunat” Fernando Alonso.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:01

Moment inedit înainte de Slovacia – România! Adversara „tricolorilor” şi-a trimis bucătarul la conferinţa de presă

16:39

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iunie

16:33

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar! Starul care va pleca de pe Bernabeu

16:32

Cristi Manea a semnat cu Rapid! Lovitură dată de giuleşteni pe piaţa transferurilor

15:37

Ianis Hagi, reacţie vehementă după ce s-a spus că nu şi-a salutat colegii şi fanii la finalul partidei cu Belgia

15:34

Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur de la Eastbourne. A cincea înfrângere consecutivă

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR
Citește și