Închide meniul

„M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami!

Alex Ioniță Publicat: 4 mai 2024, 8:21

Reclamă
„M-am simțit teribil! Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami!

Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami

Max Verstappen, în timpul unui interviu. / Profimedia

Max Verstappen a fost sincer după ce a obținut un nou pole position și a dezvăluit că a avut probleme în calificările cursei de spirnt a Marelui Premiu de la Miami.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa de sprint va fi LIVE pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY sâmbătă, de la ora 19:00. Max Verstappen va pleca din pole position, Charles Leclerc va pleca de pe poziția a 2-a, în timp ce de pe poziția a 3-a va pleca Sergio Perez.

Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami

Chiar dacă a obținut cel mai bun timp din calificări, Verstappen a dezvăluit că nu se aștepta să plece din pole position la cursa de sprint de la Miami.

Pilotul olandez a dezvăluit că a avut probleme în SQ2 și SQ3 și că circuitul i-a dat mari bătăi de cap.

„Să fiu sincer, a fost teribil! Ultima sesiune a fost dificilă. Nu m-am simțit bine în SQ2. Și SQ3 a început similar, nu m-am îmbunătățit, dar aparent am terminat primul. În antrenamente m-am simțit bine, dar nu pot spune asta și despre calificări.

Reclamă

Cred că este și circuitul de vină, la antrenamente chiar speram la pole-position, însă optimismul mi-a dispărut în calificări. Totuși, nu știu ce s-a întâmplat cu celelalte mașini în ultimul tur, am reușit să obținem acest pole”, a spus Max Verstappen, după calificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami, care au fost în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY.

De asemenea, și piloții Mercedes au întâmpinat dificultăți pe ciurcuit. Lewis Hamilton și Georghe Russell au fost eliminați în SQ2.

Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes

Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes. Campionul mondial a declarat că îşi doreşte să rămână la Red Bull, fiind mulţumit de performanţa monopostului echipei austriece.

Reclamă 4 / 0/3

Triplul campion mondial Max Verstappen a anunţat, înaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami, că nu intenţionează să se despartă de echipa Red Bull, la o zi după plecarea inginerului Adrian Newey.

„Pentru moment, viitorul meu este la Red Bull”, a spus, într-o conferinţă de presă, pilotul olandez, care este legat de echipa austriacă până la finalul anului 2028.

Zvonurile despre plecarea lui Verstappen au prins tot mai mult contur în ultimele săptămâni, după izbucnirea conflictului intern, în februarie, după acuzaţiile de „comportament nepotrivit” formulate de o angajată la adresa directorului Christian Horner, exonerat de o anchetă internă.

Plecarea lui Newey, marele artizan al succesului echipei Red Bull, unde lucra din 2006, cu şase titluri mondiale la constructori şi şapte la piloţi, ar fi legată de lupta pentru putere, potrivit BBC, relansând zvonurile legate de viitorul lui Verstappen, care este în conflict cu Horner.

Verstappen a ţinut să dezmintă zvonurile despre existenţa unei oferte de la Mercedes, care i-ar fi promis 150 de milioane de euro.

‘‘Chiar dacă ar fi fost adevărat, 150 de milioane … Banii nu sunt criteriul pentru care aş pleca în altă parte. Sunt mulţumit cu ce am câştigat până acum. Ceea ce contează cel mai mult este performanţa. Pentru că ştiu că dacă aş concura pentru locul 5 sau 6 aş deveni morocănos”, a subliniat Verstappen.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și