Închide meniul

"M-am speriat! Nu ştiam ce se întâmplă!" Momente de panică pentru fiul lui Michael Schumacher, la scurt timp după ce a făcut un anunţ istoric despre tatăl său

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 16:04

"M-am speriat! Nu ştiam ce se întâmplă!" Momente de panică pentru fiul lui Michael Schumacher, la scurt timp după ce a făcut un anunţ istoric despre tatăl său

Profimedia

Mick Schumacher, momente de panică

  • Incident pentru fiul lui Michael Schumacher
  • Reacţia lui Mick Schumacher

Mai exact, în sesiunea de antrenament de sâmbătă, Mick Schumacher a intrat la boxe pentru schimbul de pneuri. Acesta a primit permisiunea de a pleca, însă a rămas cricul agăţat de monopost. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-am speriat cu adevărat pentru că dintr-o dată nu știam ce se întâmplă, dacă am făcut ceva greșit sau nu", a spus Mick Schumacher, conform Motorsport Total

Guenther Steiner, directorul celor de la Haas, echipa fiului lui Michael Schumacher, a avut şi el o reacţie după incident. 

Reclamă

"Mick a reacționat foarte bine. Când a venit mesajul radio că ar trebui să se oprească, s-a oprit imediat", a spus Guenther Steiner.

Cauza incidentului a fost o piuliță de roată blocată pe anvelopa din stânga față. Mecanicul responsabil nu era sigur dacă anvelopa va rămâne aprinsă sau nu și a ridicat mâna după ce Schumacher a primit undă verde să plece.

Reclamă

Decizia luată de Mick Schumacher

Mick Schumacher a luat decizia de a-i oferi un tribut emoţionant tatălui său, celebrul Michael Schumacher. Pentru sezonul 2021, el a readus în prim-plan legendarul "MSC", abreviere care a fost folosită în Marele Circ de septuplul campion mondial.

Fanii au fost extrem de emoţionaţi la aflarea veştii şi şi-au adus aminte de performanţele uluitoare reuşite de Michael Schumacher. Mick va debuta în acest sezon de Formula 1 pentru Haas şi a explicat de ce a luat această decizie.

"Am vrut să folosesc MSC, am o legătură specială cu aceasta. Cred că e drăguţ pentru toată lumea să vadă pe clasamentele intermediare MSC. Va fi din nou pe ecranele tuturor", a spus Schumacher.

Reclamă 4 / 0/3

Mick Schumacher debutează în Formula 1

Fiul lui Schumacher, în vârstă de 21 de ani, a câştigat în acest an titlul mondial în Formula 2, iar în martie, la Bahrain, va debuta în Formula 1. Acesta i-a transmis deja un mesaj lui Lewis Hamilton, cel care a egalat recordul tatălui său, 7 titluri mondiale în Formula 1, şi a spus că numele pe care îl poarăt nu va fi o povară.

"Cred că este în regulă, nu mă deranjează deloc când primesc întrebări şi se fac comparaţii. Bineînţeles că eu trebuie să merg pe drumul meu. Dar tatăl meu este pentru mine cel mai bun pilot care a existat vreodată în acest sport, aşa că de ce să mă distanţez de el? (…) Va fi un moment special. Cred că va fi ceva emoţionant să pornesc pe urmele tatălui meu", a spus Mick Schumacher în Bild, citat de f1actu.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Laila Hasanovic, tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher
Extra • 5 ian., 9:29
FOTO
Cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ce meserie are şi cât de frumoasă este
Jean Todt l-a vizitat pe Michael Schumacher şi a făcut un anunţ teribil
Extra • 14 dec., 9:20
FOTO
L-a vizitat pe Michael Schumacher şi a făcut un anunţ teribil. Dezvăluiri din interiorul familiei
Fiul lui Michael Schumacher, declaraţia cu care i-a cutremurat pe fani
Diverse • 19 nov., 12:05
FOTO
Fiul lui Michael Schumacher, declaraţia cu care i-a cutremurat pe fani
Fiul lui Michael Schumacher a dat lovitura în dragoste!
Extra • 29 aug., 17:59
FOTO
Fiul lui Michael Schumacher a dat lovitura în dragoste! Mick Schumacher se iubeşte cu un model celebru
Cursa Campionilor e pe 28 şi 29 ianuarie, LIVE în AntenaPLAY
Alte sporturi • 29 ian., 15:00
Mattias Ekström a câștigat Cursa Campionilor și l-a egalat pe Sebastian Loeb! Mick Schumacher, finalist în premieră în proba individuală