Închide meniul

"M-am speriat! Nu ştiam ce se întâmplă!" Momente de panică pentru fiul lui Michael Schumacher, la scurt timp după ce a făcut un anunţ istoric despre tatăl său

Antena Sport Publicat: 16 martie 2021, 16:04

Reclamă
"M-am speriat! Nu ştiam ce se întâmplă!" Momente de panică pentru fiul lui Michael Schumacher, la scurt timp după ce a făcut un anunţ istoric despre tatăl său

Profimedia

Mick Schumacher, momente de panică

Mai exact, în sesiunea de antrenament de sâmbătă, Mick Schumacher a intrat la boxe pentru schimbul de pneuri. Acesta a primit permisiunea de a pleca, însă a rămas cricul agăţat de monopost. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"M-am speriat cu adevărat pentru că dintr-o dată nu știam ce se întâmplă, dacă am făcut ceva greșit sau nu", a spus Mick Schumacher, conform Motorsport Total

Guenther Steiner, directorul celor de la Haas, echipa fiului lui Michael Schumacher, a avut şi el o reacţie după incident. 

"Mick a reacționat foarte bine. Când a venit mesajul radio că ar trebui să se oprească, s-a oprit imediat", a spus Guenther Steiner.

Cauza incidentului a fost o piuliță de roată blocată pe anvelopa din stânga față. Mecanicul responsabil nu era sigur dacă anvelopa va rămâne aprinsă sau nu și a ridicat mâna după ce Schumacher a primit undă verde să plece.

Reclamă
Reclamă 4

Decizia luată de Mick Schumacher

Mick Schumacher a luat decizia de a-i oferi un tribut emoţionant tatălui său, celebrul Michael Schumacher. Pentru sezonul 2021, el a readus în prim-plan legendarul "MSC", abreviere care a fost folosită în Marele Circ de septuplul campion mondial.

Fanii au fost extrem de emoţionaţi la aflarea veştii şi şi-au adus aminte de performanţele uluitoare reuşite de Michael Schumacher. Mick va debuta în acest sezon de Formula 1 pentru Haas şi a explicat de ce a luat această decizie.

"Am vrut să folosesc MSC, am o legătură specială cu aceasta. Cred că e drăguţ pentru toată lumea să vadă pe clasamentele intermediare MSC. Va fi din nou pe ecranele tuturor", a spus Schumacher.

Reclamă

Mick Schumacher debutează în Formula 1

Fiul lui Schumacher, în vârstă de 21 de ani, a câştigat în acest an titlul mondial în Formula 2, iar în martie, la Bahrain, va debuta în Formula 1. Acesta i-a transmis deja un mesaj lui Lewis Hamilton, cel care a egalat recordul tatălui său, 7 titluri mondiale în Formula 1, şi a spus că numele pe care îl poarăt nu va fi o povară.

"Cred că este în regulă, nu mă deranjează deloc când primesc întrebări şi se fac comparaţii. Bineînţeles că eu trebuie să merg pe drumul meu. Dar tatăl meu este pentru mine cel mai bun pilot care a existat vreodată în acest sport, aşa că de ce să mă distanţez de el? (…) Va fi un moment special. Cred că va fi ceva emoţionant să pornesc pe urmele tatălui meu", a spus Mick Schumacher în Bild, citat de f1actu.com.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și