Închide meniul

Magnatul Bernie Ecclestone va fi tată iar, la 89 de ani! Cum arată femeia cu 45 de ani mai tânără

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 5 aprilie 2020, 11:55

Magnatul Bernie Ecclestone va fi tată iar, la 89 de ani! Cum arată femeia cu 45 de ani mai tânără

A1.ro

Bernie și Fabiana

Magnatul din Formula 1 are deja 3 fete, din mariaje precedente, cea mai în vârstă având 65 de ani, cu 20 de ani mai mult decât cea care îi este mamă vitregă din 2012, când s-a măritat cu Bernie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe lângă soțiile precedente, Bernie a avut mai multe relații cu persoane celebre, fiind unul dintre preferații tabloidelor din Marea Britanie, acolo unde ocupă, de mulți ani, un loc între cei mai bogați oameni ai țării.

Nu doar prin viața luxoasă a ajuns Bernie în presă, ci și prin multiplele scandaluri în care a fost implicat, de la evaziune fiscală la declarații de admirație față de Hitler.

Ecclestone are o avere de 3,2 miliarde de dolari, conform unui studiu făcut în 2018, și a cunoscut-o pe Fabiana în 2009, căsătorindu-se cu aceasta 3 ani mai târziu. Aceștia s-au retras la una dintre vilele magnatului, acolo unde se feresc de pandemie și așteaptă să li se nască copilul.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și