Închide meniul

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei! Olandezul l-a egalat pe Ayrton Senna

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 9:11

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei! Olandezul l-a egalat pe Ayrton Senna

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei

Max Verstappen, după ce a câştigat Marele Premiu al Canadei/ Profimedia

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei. Olandezul a făcut o cursă perfectă pe circuitul „Gilles Villeneuve”, de la Montreal, şi şi-a trecut astfel în cont cea de-a 41 victorie din carieră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olandezul a obţinut a şasea sa victorie în acest sezon şi a patra consecutivă, fiind urmat în Canada de spaniolul Fernando Alonso (Aston Martin) şi britanicul Lewis Hamilton (Mercedes).

Max Verstappen a câştigat Marele Premiu al Canadei

Verstappen, care a plecat pentru a cincea oară în acest sezon din pole position, a ajuns la 41 de victorii în Formula 1, egalându-l pe brazilianul Ayrton Senna, triplu campion mondial, care a murit într-un accident petrecut în 1994. Totodată, aceasta a fost al 100-lea succes al echipei Red Bull.

În clasamentul mondial, Verstappen are acum un avans de 69 de puncte faţă de coechipierul mexican Sergio Pérez, clasat al şaselea la Montreal, anunţă agerpres.ro.

Reclamă

Cel mai rapid tur al cursei a fost înregistrat de Sergio Perez, având timpul de 1:14.481 în turul 69.

Clasamentul Marelui premiu al Canadei:

Lewis Hamilton, aproape de prelungirea contractului cu Mercedes

Lewis Hamilton e aproape de prelungirea contractului cu Mercedes. Septuplul campion mondial de Formula 1 ar putea semna un nou acord cu echipa Mercedes, informează agenţia DPA.

Reclamă 4 / 0/3

Lewis Hamilton e aproape de prelungirea contractului cu Mercedes. Septuplul campion mondial de Formula 1 ar putea semna un nou acord cu echipa Mercedes chiar înaintea Marelui Premiu al Canadei, programat în acest weekend, informează agenţia DPA.

„Se va întâmpla în curând şi vorbim mai multe de zile decât de săptămâni”, a declarat Wolff pentru programul Squawk on the Street al postului american de televiziune CNBC, atunci când a fost întrebat despre negocierile contractului lui Hamilton.

Lewis Hamilton, în vârstă de 38 de ani, s-a întâlnit cu Wolff a doua zi după Marele Premiu al Spaniei, în vederea încheierii unui nou contract cu gruparea „Săgeţilor Argintii”.

Se anticipează că noul acord cu pilotul britanic va fi unul multianual, astfel că Hamilton va rămâne în Formula 1 şi după a 40-a sa aniversare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și