Închide meniul

Max Verstappen nu este de acord cu formatul curselor sprint: „Nu sunt fanul lor, nu le văd rostul!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 9 aprilie 2023, 13:46

Max Verstappen nu este de acord cu formatul curselor sprint: Nu sunt fanul lor, nu le văd rostul!”

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Ungariei

Max Verstappen / Profimedia

Max Verstappen nu este de acord cu formatul curselor sprint. Dublul campion mondial din Formula 1 crede că există deja prea multe curse pe parcursul unui sezon, iar competiția își va pierde din farmec din cauza acestui aspect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotul olandez de la Red Bull Racing este lider în clasamentul general și în acest sezon, după ce a obținut 2 victorii în primele 3 Grand Prix-uri din 2023.

Max Verstappen nu este de acord cu formatul curselor sprint: „Nu sunt fanul lor, nu le văd rostul!”

„Nu sunt fanul curselor sprint. Când avem parte de acest format, weekend-ul devine și mai intens, iar noi avem deja o mulțime de curse pe sezon. Cred că nu asta e soluția pe care trebuie să o abordăm.

Înțeleg că organizatorii vor să transforme fiecare zi din weekend-ul de cursă într-una spectaculoasă, dar cred că ar putea să renunțe la ziua de vineri.

Ne îndreptăm spre sezoane în care vom avea 24-25 de curse, iar dacă vom adăuga și cursele sprint, atunci eu chiar nu le văd rostul. Nu-mi place deloc acest format”, a declarat Max Verstappen, potrivit autosport.com.

Reclamă

Charles Leclerc, dezamăgit după abandonul din Australia: „E cel mai prost start de sezon de până acum!”

Charles Leclerc s-a declarat dezamăgit după abandonul din Australia. Pilotul monegasc de la Scuderia Ferrari a fost nevoită să abandoneze chiar în primul tur, după ce monopostul său a fost acroșat de Lance Stroll.

Pentru Charles Leclerc a fost al doilea abandon în primele 3 curse, startul sezonului 2023 fiind unul deloc mulțumitor pentru unul dintre cei mai rapizi piloți din Formula 1.

„Sunt foarte frustrat, este de departe cel mai prost start de sezon de până acum. Am obținut doar 6 puncte în 3 curse, e foarte frustrant. Nu vreau să dau vina pe Lance pentru accident, cred că a fost un incident de cursă, dar în final eu nu mă aleg cu niciun punct din această cursă.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru moment, în loc să mă gândesc la obiective pe termen lung, cred că scopul meu este doar să termin o cursă fără penalizări sau fără orice alte incidente. Asta e prioritatea mea acum. Și din acel moment vom vedea ce putem face”, a declarat Charles Leclerc, potrivit autosport.com.

Toto Wolff, șeful de la Mercedes, surprinde: „Nu avem niciun plan B pregătit, în caz că se retrage Lewis Hamilton!”

„Știu că ar putea suna naiv, dar chiar nu avem niciun plan B pregătit, mai ales că planul A este preferatul meu. Nu vreau să discut cu alți piloți deoarece sunt mulțumit cu cei pe care îi avem, asta e evident. Nu există plan B momentan, există doar Lewis!

Dacă și-ar fi dorit să se retragă, cu siguranță ne-ar fi anunțat cu suficient timp înainte. Nu cred că Lewis ar pleca dintr-odată. Mereu a fost responsabil cu echipa. Piloții pot lua oricând ce decizie doresc, dar nu cred că Lewis ne-ar lăsa baltă într-un asemenea fel”, a declarat Toto Wolff, șeful de la Mercedes, potrivit autosport.com

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și