Închide meniul

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Australiei! Mercedes, revenire spectaculoasă

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 aprilie 2023, 9:30

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Australiei! Mercedes, revenire spectaculoasă

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Australiei

Max Verstappen / Profimedia

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Australiei! Mercedes a avut o revenire spectaculoasă și va pleca de pe locurile 2-3, cu George Russell în prima linie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa de la Melbourne va avea loc duminică, 2 aprilie, de la ora 8:00. Max Verstappen este principalul favorit, dată fiind superioritatea actuală a monopostului Red Bull.

Max Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu al Australiei! Mercedes, revenire spectaculoasă

Deși nu a avut un tur foarte bun la prima ieșire în Q3, olandezul de la Red Bull a reușit un tur excelent din a doua încercare și va pleca din pole în cursa de mâine. Sergio Perez, colegul său de la Red Bull, a făcut o greșeală și va pleca ultimul.

Piloții de la Mercedes au ieșit în evidență, terminând calificările la 2, respectiv 3 zecimi de Max Verstappen. Fernando Alonso s-a clasat pe locul 4, în timp ce piloții Scuderiei Ferrari s-au clasat doar pe 5 și pe 7.

Top 10 – Calificări, Marele Premiu al Australiei

Reclamă
  1. Max Verstappen
  2. George Russell
  3. Lewis Hamilton
  4. Fernando Alonso
  5. Carlos Sainz
  6. Lance Stroll
  7. Charles Leclerc
  8. Alexander Albon
  9. Pierre Gasly
  10. Nico Hulkenberg

Lewis Hamilton, cuvinte de laudă pentru rivali: „Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată!”

Lewis Hamilton are cuvinte de laudă pentru rivali. Pilotul celor de la Mercedes a fost impresionat de viteza pe care o dezvoltă monopostul din acest an al celor de la Red Bull.

Septuplul campion mondial a încheiat Marele Premiu al Arabiei Saudite doar pe locul 5, chiar în spatele colegului său de echipă, George Russell.

„Cu siguranță nu am văzut niciodată o mașină atât de rapidă. Chiar si atunci când noi am fost rapizi, nu am fost chiar atât de rapizi. Red Bull are cel mai rapid monopost pe care l-am văzut vreodată.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu cum sau de ce, dar m-a depășit (n.r. Max Verstappen) cu o viteză foarte mare. Nici măcar nu m-am deranjat să mă apăr pentru că știam că există o diferență uriașă de viteză”, a declarat Lewis Hamilton, potrivit autosport.com.

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton: „Nu avem loc pentru el în 2024!”

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton. Oficialul britanic a pus capăt speculațiilor conform cărora pilotul de la Mercedes ar urma să facă trecerea la echipa rivală.

Lewis Hamilton nu a început deloc bine noul sezon de Formula 1. După primele 2 curse ale sezonului, septuplul campion mondial nu a reușit să se claseze niciodată pe podium.

„Ceea ce a reușit Lewis în Formula 1 nu a mai reușit nimeni, asta e părerea mea. Dar suntem foarte mulțumiți de piloții pe care îi avem, ne vom baza pe ei și în următorul sezon, nu doar în acesta.

Așa că nu avem loc pentru Lewis în 2024, dar sunt sigur că Mercedes își va reveni destul de repede și vor fi din nou rapizi, nu trebuie să îi scoatem din ecuație”, a declarat Christian Horner, potrivit autosport.com

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și