Închide meniul

McLaren se desparte de David Sanchez. Directorul tehnic semnase în ianuarie, după 10 ani petrecuţi la Ferrari

Reclamă

Publicat: 2 aprilie 2024, 14:51

McLaren se desparte de David Sanchez. Directorul tehnic semnase în ianuarie, după 10 ani petrecuţi la Ferrari

McLaren se desparte de David Sanchez

McLaren se desparte de David Sanchez - Getty Images

McLaren se desparte de David Sanchez. Noua organigramă pusă în aplicare la McLaren în urmă cu mai puţin de un an de Andrea Stella a fost deja modificată. Inginerul francez David Sanchez, care s-a alăturat McLaren în ianuarie în calitate de director tehnic după zece ani la Ferrari, a decis, de comun acord cu echipa britanică, să părăsească postul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit acestuia, „realitatea postului nu corespundea rolului pe care l-am avut în vedere şi pe care l-am acceptat”. El a adăugat: „Sunt recunoscător că am avut ocazia să fac parte din această echipă şi îi doresc mult succes în drumul său spre prima linie a grilei de start”.

McLaren se desparte de David Sanchez

„.După o analiză atentă, a devenit clar că rolul, responsabilităţile şi ambiţiile asociate cu poziţia lui David nu se potriveau cu aşteptările noastre iniţiale atunci când a acceptat să ni se alăture în februarie 2023”, a explicat directorul echipei, Andrea Stella.

„.Recunoscând acest decalaj, David şi cu mine am fost de acord că ar fi mai bine să ne despărţim acum, pentru a-i permite să urmărească alte oportunităţi în care să îşi poată valorifica la maximum abilităţile sale remarcabile”., a mai spus Stella.

Departamentul tehnic al McLaren va fi acum organizat după cum urmează: Rob Marshall devine designer şef, Neil Houldey este director tehnic de inginerie, iar Peter Prodromou rămâne director tehnic de aerodinamică. Andrea Stella va deveni, de asemenea, director tehnic de performanţă până când cineva va fi numit în mod permanent.

Reclamă

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Japoniei

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Japoniei, care se va desfăşura între 5 şi 7 aprilie a fost anunţat. Cele 3 sesiuni de antrenamente vor fi exclusiv în AntenaPLAY, în timp ce calificările şi marea cursă vor fi în direct şi pe Antena 3 CNN.

Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei va debuta vineri, cu primele două sesiuni de antrenamente, care vor fi exclusiv LIVE STREAM în AntenaPLAY. Prima sesiune va începe la 05:50, în timp ce a doua sesiune de antrenamente va începe la ora 09:00.

Ziua de sâmbătă, 6 aprilie, va debuta cu a treia sesiune de antrenamente, care va începe la ora 05:00. De la ora 08:45 vor fi calificările, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Marea cursă va fi duminică, 7 aprilie, de la ora 07:45, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Anul trecut, Max Verstappen s-a impus pe circuitul de la Suzuka.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
  • McLaren se desparte de David Sanchez
  • Sanchez a făcut parte din echipa Ferrari pentru 10 ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
20
apr.
23:20
„Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2
20
apr.
23:13
Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!”
20
apr.
23:10
Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!”
20
apr.
23:00
„VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2!
20
apr.
22:53
Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?”
20
apr.
22:49
„Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2!
Vezi toate știrile
Citește și