Închide meniul

Mercedes, optimistă după Marele Premiu al Australiei: „Am făcut un pas înainte!”

Sebastian Cristian Publicat: 5 aprilie 2023, 20:46

Reclamă
Mercedes, optimistă după Marele Premiu al Australiei: Am făcut un pas înainte!”

Mercedes, optimistă după Marele Premiu al Australiei

Foto: Profimedia

Mercedes, optimistă după Marele Premiu al Australiei. Echipa germană consideră că a făcut un pas înainte în weekend-ul din Australia, reușind să termine peste Aston Martin și Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diferența până la Red Bull rămâne una considerabilă, însă Lewis Hamilton și George Russell vor face tot posibilul pentru a le pune probleme lui Max Verstappen și Sergio Perez.

Mercedes, optimistă după Marele Premiu al Australiei: „Am făcut un pas înainte!”

Toto Wolff, șeful de la Mercedes, rămâne optimist și speră că lucrurile se vor îmbunătăți și mai mult în următoarea perioadă pentru constructorul german.

„Cred că am făcut un pas important înainte în acest weekend, atât în calificări, cât și în regim de cursă. A fost bine că ne-am luptat cu Ferrari și Aston Martin, trebuie să consolidăm asta. Cu cât învățăm mai multe despre monopost, cu atât le vom putea pune probleme mai mari liderilor.

Red Bull are în acest moment un avantaj pe linia dreaptă incredibil. Dar e meritul lor, dacă ei au reușit să aibă o asemenea viteză pe liniile drepte, atunci e treaba noastră să vedem ce putem face pentru a fi și noi la același nivel”, a declarat Toto Wolff, șeful celor de la Mercedes, potrivit formula1.com

Reclamă

Charles Leclerc, dezamăgit după abandonul din Australia: „E cel mai prost start de sezon de până acum!”

Charles Leclerc s-a declarat dezamăgit după abandonul din Australia. Pilotul monegasc de la Scuderia Ferrari a fost nevoită să abandoneze chiar în primul tur, după ce monopostul său a fost acroșat de Lance Stroll.

Pentru Charles Leclerc a fost al doilea abandon în primele 3 curse, startul sezonului 2023 fiind unul deloc mulțumitor pentru unul dintre cei mai rapizi piloți din Formula 1.

„Sunt foarte frustrat, este de departe cel mai prost start de sezon de până acum. Am obținut doar 6 puncte în 3 curse, e foarte frustrant. Nu vreau să dau vina pe Lance pentru accident, cred că a fost un incident de cursă, dar în final eu nu mă aleg cu niciun punct din această cursă.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru moment, în loc să mă gândesc la obiective pe termen lung, cred că scopul meu este doar să termin o cursă fără penalizări sau fără orice alte incidente. Asta e prioritatea mea acum. Și din acel moment vom vedea ce putem face”, a declarat Charles Leclerc, potrivit autosport.com.

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Australiei! Pilotul Mercedes a stabilit un record impresionant

Lewis Hamilton a scris istorie în Marele Premiu al Australiei! Pilotul Mercedes a stabilit un record impresionant, în cea de-a treia etapă a sezonului a sezonului.

Septuplul campion mondial a încheiat pe locul 2 cursa, în spatele lui Max Verstappen, monopostul Red Bull fiind în continuare mult prea puternic.

În primele 2 Grand Prix-uri din acest sezon, britanicul a terminat doar pe locul 5. În cursa din Australia însă, monopostul Mercedes a făcut un pas înainte, iar Lewis Hamilton a pilotat fără greșeală.

Grație acestui podium, septuplul campion mondial a devenit primul pilot din istoria Formulei 1 care a reușit să se claseze cel puțin o dată pe podium în 17 sezoane consecutive. Vechiul record era stabilit tot de Lewis Hamilton.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și