Închide meniul
Foto

Mesajul primit de Michael Schumacher de la fiica lui, Gina, în ziua în care a împlinit 54 de ani. Reacţie emoţionantă şi a lui Mick Schumacher

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2023, 17:00

Mesajul primit de Michael Schumacher de la fiica lui, Gina, în ziua în care a împlinit 54 de ani. Reacţie emoţionantă şi a lui Mick Schumacher

Mesajul primit de Michael Schumacher de la fiica lui, Gina, în ziua în care a împlinit 54 de ani

Ce mesaje a primit Michael Schumacher de la familie / Colaj Profimediaimages/Instagram

Mesajul primit de Michael Schumacher de la fiica lui, în ziua în care a împlinit 54 de ani, este unul special. Gina Schumacher i-a transmis tatălui ei să îşi continue recuperarea, la mai bine de nouă ani după accidentul teribil suferit la schi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La mulţi ani, tata! Amintiri din perioada curselor de karting. Continuă să lupţi!„, a transmis Gina pe contul ei de Instagram. A folosit un emoji care înfăţişează o inimă. Postarea a aduna peste 55.000 de aprecieri în primele 6 ore.

Mesajul primit de Michael Schumacher de la fiica lui. Legenda din Formula 1 a împlinit 54 de ani

View this post on Instagram


A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Şi fiul septuplului campion mondial a avut o reacţie emoţionantă. La fel ca Gina, Mick Schumacher a postat o imagine făcută alături de tatăl său, în urmă cu mai mulţi ani.

Reclamă

La mulți ani celui mai bun tată din lume”, a scris Mick, cel care îi calcă pe urme lui Michael Schumacher şi concurează în Formula 1.

Michael Schumacher a suferit un accident grav în 2013

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari).

Reclamă 4 / 0/3

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Ce avere are Schumacher

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (24 ani) şi Mick (22 de ani). Familia Schumacher s-a stabilit în anul 2007, la Gland, Elveţia, o staţiune pe malul lacului Leman, în apropiere de Geneva. Averea lui Schumacher a fost estimată în 2010 la peste 600 de milioane de euro, anunţă news.ro.

La 29 decembrie 2013, fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost victima unui accident la schi, în staţiunea franceză Meribel. El a fost transferat la un spital din Grenoble după ce a suferit un traumatism cranian sever şi o hemoragie cerebrală. Până la 16 iunie 2014, Schumacher a fost în comă. El a fost transferat la 18 iunie 2014 la o unitate medicală de specialitate din Lausanne, iar în 9 septembrie 2014 a fost externat şi mutat la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland.

La 15 decembrie 2022, echipa Mercedes a anunţat că fiul lui Michael, Mick, va fi pilot de rezervă, după ce doi ani a concurat pentru Haas.

Ce se întâmplă cu Michael Schumacher, la 9 ani de la teribilul accident

Jurnaliştii de la Marca au făcut un rezumat al evenimentelor din 2013, când Michael Schumacher a suferit teribilul accident la schi, pe o părtie din Austria, care i-a schimbat viaţa în mod dramatic. Spaniolii au făcut o incursiune şi în palmaresul impresionant al lui Michael Schumacher.

De asemenea, jurnaliştii de la Marca au publicat şi câteva declaraţii din partea familiei. Corinna, soţia lui Michael Schumacher, a avut un discurs emoţionant când a vorbit despre soţul său.

Reclamă

Sigur că mi-e dor de Michael în fiecare zi. Nu doar mie îmi este dor de el ci şi copiilor, întregii familii, tatălui lui şi tututor celor apropiați lui. Tuturor le este dor de Michael. El este aici, într-un mod diferit, dar este aici și cred că asta ne face să găsim putere”, a dezvăluit Corinna

Familia lui Michael Schumacher face sacrificii uriaşe pentru a-l trata pe septuplul campion mondial de Formula 1. Conform celor de la The Sun, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână. Suma plătită din 2013 şi până în prezent este una uriaşă.

Recomandări
  • Michael Schumacher a împlinit 54 de ani
  • Cum au reacţionat copiii săi pe reţelele sociale

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 21:08 Federația a anunțat o schimbare majoră în fotbalul din Anglia! Ce se întâmplă din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și