Închide meniul

Noi dezvăluiri despre Michael Schumacher. Modul în care s-a schimbat viaţa soţiei şi copiilor după teribilul accident

Antena Sport Publicat: 27 septembrie 2022, 19:30

Noi dezvăluiri despre Michael Schumacher. Modul în care s-a schimbat viaţa soţiei şi copiilor după teribilul accident

Noi dezvăluiri din interiorul familiei lui Michael Schumacher

Colaj Michael şi Corinna Schumacher / Profimedia Images

Au apărut noi dezvăluiri din interiorul familiei lui Michael Schumacher. Jean Todt a fost printre puţinii apropiaţi ai pilotului de legendă care au rupt tăcerea în ultimii ani. Fostul şef al Ferrari i-a anunţat pe fanii septuplului campion din Formula 1 ce se întâmplă cu pilotul care a scris istorie în „Marele Circ”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jean Todt a recunoscut că l-a văzut chiar şi de trei ori pe săptămână pe Michael Scumacher, după accidentul teribil suferit la schi, în 2013. „Schumi” a fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirurgicale, iar soţia lui, Corinna Schumacher, a făcut eforturi uriaşe pentru a menţine ascunse toate problemele.

Noi dezvăluiri din interiorul familiei lui Michael Schumacher

Jean Todt tocmai a vorbit, într-un interviu pentru italienii de la Gazzetta dello Sport, despre modul în care s-a schimbat viaţa soţiei şi copiilor lui Jean Todt în cei aproape 9 ani de suferinţă. A fost înfiinţată şi o fundaţie care are are mai multe proiecte caritabile.

Reclamă

Todt se consideră privilegiat că poate fi alături de Michael Schumacher, cel alături de care a spus că urmăreşte în continuare cursele de Formula 1.

„Pentru mine este un privilegiu să fiu aproape, în familie, cu Michael, cu Corinna, cu Mick și Gina. Viața lor s-a schimbat pe 29 decembrie 2013. Ei trebuie să trăiască cu totul altfel. Important este că există apropierea prietenilor. Și ‘Keep Fighting’ (n.r. continuă să lupţi), fundația lor.

Reclamă

Sunt lucruri care fac parte din viață şi care sunt mai importante decât rezultatele şi cursele noastre dragi. Viața, pentru toată lumea, nu se rezumă doar la curse”, a transmis Jean Todt pentru gazzetta.it.

Familia lui Michael Schumacher face sacrificii uriaşe pentru a-l trata pe septuplul campion mondial de Formula 1. Conform celor de la The Sun, tratamentul lui Michael Schumacher costă peste 135 de mii de euro pe săptămână. Suma plătită din 2013 şi până în prezent este una uriaşă.

Schimbarea totală decisă de Corinna Schumacher

Soţia lui Michael Schumacher, care de aproape un deceniu încearcă să ţină ascunsă starea de sănătate a septuplului campion de Formula 1, a luat o decizie drastică.

Reclamă 4 / 0/3

Corinna, Michael şi copiii cuplului s-au mutat în Spania, în vila cumpărată în 2017, cu 30 de milioane de euro, de la preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez.

Proprietatea se află în Mallorca, în apropierea oraşului Port Andratx, şi are două piscine, o grădină mare, un heliport, o vilă pentru oaspeţi şi o vedere spectaculoasă spre mare.

Michael Schumacher ar fi vizitat iniţial vila de pe insulă cu ajutorul unui elicopter. Acum s-ar face ultimele pregătiri pentru o mutare definitivă acolo. În imediata apropiere a fost cumpărat şi un teren de 54.000 de metrii pătraţi pe care îşi va face apariţia o fermă de cai. Atât Corinna Schumacher (53 de ani), cât şi fiica Gina-Maria (25) sunt pasionate de echitaţie şi au cai pe moşiile deţinute de familie în Elveţia şi Texas.

Imaginea de 1 milion de euro, cu Michael Schumacher, prima după accidentul teribil

Corinna Schumacher a făcut tot ce a depins de ea să nu se afle informaţii despre starea de sănătate a soţului ei. A trecut prin clipe grele când un prieten al familiei l-a fotografiat pe Schumacher, la trei ani după ce acesta a intrat în comă. Conform The Sun, Michael ar fi fost pozat în timp ce era întins în pat.

Bărbatul a încercat apoi să vândă această poză cu 1.25 milioane de euro. Imaginea a fost surprinsă în 2016, la trei ani distanţă de accident, în reşedinţa din Geneva a familiei Schumacher.

Bărbatul al cărui nume nu a fost divulgat a scos poza la licitaţie către mai multe publicaţii celebre din Europa. La ceva timp după acel moment, procurorii din Offenburg au confirmat că „o persoană necunoscută deţine poze secrete cu Schumacher pe care vrea să le vândă pe sume uriaşe de bani”.

Soţia Corinna le-a cerut autorităţilor să intervină şi o anchetă a fost demarată şi între timp ajunsă în stand-by. Publicaţia din Europa căreia i-a fost oferită poza nu a dezvăluit sursa.

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:41 Darren Cahill, alături de Simona Halep, la Miami! Ajutor la antrenamente pentru româncă înainte de revenirea în circuit 3:32 Dramă pentru Aryna Sabalenka! Iubitul ei a murit la doar 42 de ani. Cei doi se aflau la Miami 2:19 Ora de start a meciului Simona Halep – Paula Badosa, din turul 1 de la Miami. Simo revine marţi pe teren după suspendare 18
mart.
23:27
Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României
18
mart.
23:27
„Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo
18
mart.
23:01
Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim
18
mart.
22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
18
mart.
22:30
Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului
18
mart.
22:15
„Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!”
18
mart.
21:54
„Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep
Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher
Extra • 21 ian., 12:42
Dezvăluirea care spune totul despre situaţia lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu marele campion
Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial
Diverse • 9 ian., 22:44
FOTO
Veste uriaşă despre Michael Schumacher: „Am auzit că stă la masă la cină!”
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher
Diverse • 8 ian., 12:32
Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher, la aproape 20 de ani de când a devenit miliardar
Laila Hasanovic, tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher
Extra • 5 ian., 9:29
FOTO
Cine este tânăra de 23 de ani care a primit acceptul să îl viziteze pe Michael Schumacher. Ce meserie are şi cât de frumoasă este
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani
Extra • 3 ian., 8:24
Michael Schumacher împlineşte 55 de ani! Starea de sănătate a campionului a rămas un mister, la un deceniu de la accident