Închide meniul

Michael Schumacher, cuvinte de aur care îi vor marca toată viaţa fiului său! Dezvăluirea făcută de Mick

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 11:27

Michael Schumacher, cuvinte de aur care îi vor marca toată viaţa fiului său! Dezvăluirea făcută de Mick

ProfimediaImages

Michael Schumacher, sfaturi pentru Mick Schumacher

"Eram cu tatăl meu şi i-am spus că vreau să investesc în mine din punct de vedere profesional. Mi-aduc aminte perfect. Eram la o cursă la Kerpen. Vorbeam despre victorii şi înfrângeri şi atunci m-a întrebat dacă văd asta ca pe un hobby, sau e ceva ce vreau să fac toată viaţa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am ştiut de atunci că asta voi face şi mama şi tata m-au sprijinit. Cel mai important lucru pe care mi l-a spus tata a fost să mă bucur de ce aleg să fac. Ar fi bine să ajung să iubesc asta. Văzând că am realizat ce mi-am propus a fost foarte important pentru el", a spus Mick Schumacher, citat de Gazzetta dello Sport. 

Mick Schumacher a debutat în Formula 1

Mick Schumacher, fiul legendarului Michael Schumacher, a tras primele concluzii după debutul său în Formula 1. Tânărul de 22 de ani se bucură de prima experineţă cu competiţia în care tatăl său a scris istorie.

"Nu-mi dau seama cu adevărat ce fac când sunt în mașină. Îmi place doar să conduc, așa că mă bucur de ceea ce fac", a spus Mick Schumacher conform The Sun, care a recunoscut că nu se simte confortabil când se află în spate.

"Nu mă bucur când nu sunt primul, așa că este un fel de tortură când conduc, fără să fac o concurență reală. Ştiu valoarea mea, știu ce am realizat pentru a fi aici", a mai spus Mick Schumacher.

Reclamă

Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher pentru o săptămână. Soţia sa a luat o decizie radicală

Noi detalii ies la iveală despre starea lui Michael Schumacher. Familia face eforturi supra-omeneşti de a-i asigura septuplului campion mondial de Formula 1 tratamentul necesar pentru a reveni la o viaţă normală.

În urmă cu aproape 7 ani şi jumătate, Michael Schumacher a suferit un accident la schi. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum la domiciliu, într-o vilă din Mallorca.

Pentru a-i asigura tratamentul, familia lui Michael Schumacher plăteşte 191.000 de euro pe săptămână. Pentru a face rost de bani, familia a vândut de-a lungul anilor mai multe bunuri. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mick Schumacher are 22 de ani
  • Michael Schumacher e septuplu campion mondial de F1

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și