Închide meniul

Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2024, 13:25

Reclamă
Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1

Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1

Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 - Profimedia Images

Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1, în contextul speculaţiilor că Williams va renunţa la serviciile americanului Logan Sergeant, ca urmare a prestaţiilor lui modeste din acest sezon, scrie DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul echipei Williams, James Vowles, a declarat pentru Sky TV în weekend, cu ocazia Marele Premiu al regiunii Emilia Romagna, că Sargeant este pe muchie de cuţit şi trebuie să progreseze pentru că F1 este „o meritocraţie”: „Vreau ca el să aibă succes. Dar în acelaşi timp, noi vorbim şi cu alţi piloţi, pentru că vrem să obţinem punctele noastre cu echipa corectă”.

Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1

Sargeant, 23 ani, la al doilea său sezon de F1, a obţinut până acum un singur punct, anul trecut la Marele Premiu al SUA de la Austin, în timp ce coechipierul său Alexander Albon şi-a prelungit recent contractul pe termen lung.

În acest sezon, Williams şi Kick Sauber sunt singurele echipe care nu au punctat în primele şapte curse ale calendarului, iar cel mai bun rezultat al lui Sargeant a fost un loc 14 în Arabia Saudită, iar duminică la Imola a fost al 17-lea.

Dacă Williams renunţă la Sargeant înainte de finalul sezonului, Mick Schumacher, fiul marelui campion Michael Schumcher, devine o opţiune.

Reclamă
Reclamă 4

„El ar deveni disponibil imediat şi vrea să arate că aparţine Formulei 1. Ar fi o mare oportunitate pentru Mick”, a spus fostul pilot german Timo Glock la Sky.

Schumacher a pilotat doi ani la echipa americană Haas, înainte de fi înlocuit de Nico Hulkenberg după sezonul 2022. De atunci, Mick a fost pilot de încercare la Mercedes, iar în acest sezon este implicat cu echipa Alpine în Campionatul Mondial de Anduranţă (WEC).

Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco e în acest weekend (24-26 mai) pe AntenaPLAY. Calificările sunt pe 25 mai, de la ora 17:00, pe Antena 3 CNN, iar cursa e pe 26 mai, de la ora 16:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
12:26

David Popovici a dezvăluit obiectivele de la Jocurile Olimpice de la Paris: „Încerc să nu las presiunea să mă copleşească”

12:26

EXCLUSIVNicolae Stanciu, copleşit de emoţii la întâlnirea cu Olimpiu Moruţan: „Mi s-a rupt inima când l-am văzut în ghips şi cârje!”

11:53

„E o nedreptate!” Prezenţa lui Rafael Nadal la Jocurile Olimpice stârneşte controverse în Spania: „Meritam să merg la Paris”

11:18

Cota lui Dennis Man a explodat după sezonul de vis la Parma. Cât a ajuns să valoreze internaţionalul român

11:10

Metz i-a decis viitorul lui Ladislau Boloni! Anunţul făcut de L’Equipe

10:47

George Russell se aşteaptă ca Max Verstappen să ia o decizie-şoc în privinţa viitorului său: „Nu aș fi surprins dacă face asta”

1 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 4 FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti! 5 Surprize uriaşe la Roland Garros 2024! Semifinalista din 2023 şi capul de serie numărul 6, out din primul tur 6 VIDEORed Bull a dezvăluit suma uriaşă necesară pentru reparaţiile maşinii lui Sergio Perez: „A fost o situaţie critică”
Citește și