Închide meniul

Mick Schumacher, în cărţi pentru Audi, din 2026: „El este pe lista noastră”

Dan Roșu Publicat: 14 octombrie 2024, 13:41

Reclamă
Mick Schumacher, în cărţi pentru Audi, din 2026: „El este pe lista noastră

Mick Schumacher, în cărţi pentru Audi, din 2026

Mick Schumacher - Getty Images

Mick Schumacher se numără în continuare printre candidaţii la volanul unui monopost al echipei viitoarei echipe de Formula 1 Audi, a declarat directorul de operaţii al acesteia Mattia Binotto, conform DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Schumacher, fiul septuplului campion mondial, a pilotat în Formula 1 la Haas în 2021 şi 2022. El este acum pilot de rezervă la Mercedes şi concurează şi în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru echipa Alpine.

Mick Schumacher, în cărţi pentru Audi, din 2026

Audi va prelua în totalitatea din 2026 actuala echipă Sauber, care are un loc liber pentru sezonul 2025.

Binotto a declarat în ediţia de luni a cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung că Mick Schumacher se numără printre candidaţii pentru a pilota în sezonul viitor alături de germanul Nico Hulkenberg.

„Îl luăm în considerare ca potenţial pilot. El este pe lista noastră”, a spus Binotto, fost director la Ferrari. „Ştiu potenţialul lui Mick, părţile tari şi slăbiciunile. El este foarte consistent şi în general un pilot rapid, un jucător de echipă, care munceşte intens”, a adăugat oficialul.

Reclamă
Reclamă

Binotto îl ştie pe Mick Schumacher încă de când pilota la academia Ferrari: „Avea nevoie doar de câteva tururi pe anumite circuite pentru a obţine cel mai rapid timp. Dar nu trebuie să judeci pilotul doar cât de rapid este, ci şi pentru atitudinea sa”.

Printre ceilalţi candidaţi la un volan la Sauber în 2025 se numără veteranul finlandez Valtteri Bottas şi chinezul Guanyu Zhou, piloţii echipei din acest sezon.

Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite

A 19-a etapă a sezonului din Formula 1 se va desfăşura în perioada 18-20 octombrie, pe circuitul de la Austin.

Reclamă

Week-end-ul de cursă de la Austrin va debuta cu sesiunea de antrenamente libere, care se va desfăşura vineri, de la ora 20:30. Aceasta va fi live în AntenaPLAY. Ulterior, vineri noaptea, de la ora 00:30, vor avea loc calificările pentru cursa de sprint, care vor fi în direct şi pe Antena 3 CNN.

Cursa de sprint va începe sâmbătă, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Antena 3 CNN şi live în AntenaPLAY. Tot sâmbătă noaptea, de la ora 1:00, se vor desfăşura calificările pentru marea cursă, care va fi duminică, de la ora 22:00. Acestea se vor vedea de asemenea în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:00

Revenire importantă la FCSB înainte de derby-ul cu Dinamo! Vedeta lui Gigi Becali poate juca în duelul cu marea rivală

16:59

Lituania – România e în direct marţi, de la ora 21:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” caută a patra victorie în grupă

16:48

Barcelona, anunţ oficial despre Lamine Yamal după accidentarea de la naţionala Spaniei! Ce se întâmplă cu vedeta catalanilor

16:42

Belgia – Franța și Germania – Olanda LIVE SCORE (21:45). Continuă spectacolul din Nations League! Meciurile serii

15:32

Eliza Samara e cea mai titrată jucătoare de la Campionatul European Individual 2024: „Aşteptările sunt mari”

15:26

Nick Kyrgios şi-a anunţat revenirea pe terenul de tenis! Mesajul australianului: „Ceva încă mă ţine în joc!”

1 FotoPactul făcut de Ciprian Tătăruşanu cu soţia lui, după ce a trăit cea mai mare trădare: „La început nu m-a crezut!” 2 FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?” 3 Erling Haaland a decis să plece de la Manchester City! Spaniolii anunţă „bomba” verii 2025 4 Reacția englezilor după ce Radu Drăgușin a marcat în Cipru – România 0-3: „Exact de ce avea nevoie” 5 Cornel Dinu l-a făcut praf pe un jucător al naţionalei după Cipru – România 0-3: „Un dezastru viu, o glumă” 6 Program calificări și calendar complet Formula 1 în luna octombrie 2024
Citește și