Închide meniul

Mick Schumacher, mesaj emoţionant în ziua în care Michael Schumacher a împlinit 53 de ani. „Sunt nerăbdător să trăim noi experienţe în viitor”. Imaginea răvăşitoare în care apare alături de tatăl său

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2022, 21:43

Mick Schumacher, mesaj emoţionant în ziua în care Michael Schumacher a împlinit 53 de ani. „Sunt nerăbdător să trăim noi experienţe în viitor. Imaginea răvăşitoare în care apare alături de tatăl său

Mick Schumacher, mesaj plin de emoţie în ziua în care Michael Schumacher a împlinit 53 de ani

Colaj Profimediaimages

Tânărul de 22 de ani a postat o imagine emoţionantă, din momentul în care era ţinut în braţe de septuplul campion mondial la Formula 1. Mick îi calcă pe urme şi concurează în Marele Circ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Schumacher, mesaj răvăşitor pentru Michael Schumacher

La mulți ani, tata! Aceste zile au fost foarte importante pentru mine, m-au făcut să îmi crească pasiunea pentru sporturile cu motor.

Sunt recunoscător pentru toate experiențele pe care mi le-ai oferit și sunt nerăbdător să trăim unele noi în viitor„, a transmis Mick Schumacher pe contul său de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Reclamă

Michael Schumacher s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. El a debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

Schumacher are în palmares şapte titluri de campion mondial, în 1994, 1995 (ambele cu Beneton), 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004 (toate cinci cu Ferrari), performanţă neegalată până acum.

El s-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

Reclamă 4 / 0/3

Ca pilot, Schumacher a avut un singur accident serios. La 11 iulie 1999, campionul german a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu la piciorul drept, după ce monopostul Ferrari condus de el a părăsit pista şi a izbit puternic un zid de protecţie format din cauciucuri. El a lipsit atunci 98 de zile din F1, şase curse, revenind la ultimele două Grand Prix-uri ale sezonului.

Citește și:

Dezvăluiri despre drama lui Michael Schumacher. „A fost salvat de soţia lui”

Fostul pilot de Formula 1 nu a mai apărut în public din decembrie 2013, când a fost victima unui grav accident de schi la Meribel, în Alpii francezi, iar de atunci familia sa a păstrat secretul în privinţa stării sale de sănătate.

Orice s-a întâmpla, voi face tot ce pot. Cu toţii o vom face. Încercăm să continuăm să fim familia pe care Michael o iubeşte.Ne continuăm viaţa. În rest, totul este privat. Michael mereu ne-a proteja, iar acum este rândul nostru să o facem„, a declarat Corinna Schumacher.

Soția lui Michael Schumacher a făcut eforturi uriașe în toată această perioadă. Din estimările apărute în presă, cheltuielile cu îngrijirea celui care a câştigat şapte titluri mondiale se ridică la 191.000 de euro pe săptămână.

Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum luptă împotriva acestor consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune. Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013.

E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui”, a spus Jean Todt pentru nemţii de Bild.

Reclamă
Recomandări
  • Michael Schumacher a împlinit 53 de ani
  • Mesajul plin de emoţie transmis de Mick Schumacher

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene Vezi toate știrile
Citește și