Închide meniul

Noi detalii despre Michael Schumacher: ”Rar am văzut oameni atât de uniți”. Cât de mult seamănă Mick cu legendarul său tată

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 16:34

Noi detalii despre Michael Schumacher: ”Rar am văzut oameni atât de uniți”. Cât de mult seamănă Mick cu legendarul său tată

Profimediaimages

Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi

Sabine Kehm, care a intrat în cercul lui Michael Schumacher în 1999, a devenit o parte integrantă a familiei și a vorbit despre situația din cadrul acesteia de la accidentul legendarului pilot de Formula 1. ”Rar am văzut o familie atât de unită”, a mărturist Kehm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În plus, ea a explicat că, în contextul pandemiei de COVID-19, există o teamă firească de a permite accesul vizitatorilor la Michael. Rolul Corinnei Schumacher, soția fostului pilot de la Ferrari, a fost extrem de important în cei șapte ani de la accident.

Sabine Kehm: ”Michael și Mick nu sunt identici”

Ofițerul de presă a vorbit despre relația pe care Schumacher o are cu soția sa și despre asemănarea dintre tată și fiu în Formula 1.

”Familia a fost întotdeauna în jurul său chiar și atunci când reporterii nu au putut să vadă. Schumacher a simțit nevoia să o aibă alături, în special pe Corinna în weekend-urile care părea complicate.

Nu sunt deloc de acord că Mick și Michael sunt identici. Zâmbetul pe care Mick îl are întotdeauna pe față este acela al Corinnei. Iar ea este extrem de implicată în toate deciziile care îl privesc pe fiul său”, a mărturisit Sabine Kehm conform celor de la FormulaPassion.

Reclamă

Michel Schumacher a împlinit 52 de ani la începutul lui 2021

Ziua de 3 ianuarie este una specială. Michael Schumacher împlineşte 52 de ani. Fanii sunt alături de fostul pilot din Formula 1, cel care de o lungă perioadă duce o luptă grea pentru a se recupera.

Au trecut 7 ani de când septuplul campion din "Marele Circ" a suferit un teribil accident la schi, în staţiunea Meribel. A fost în comă, a suferit multiple intervenţii chirugicale şi este tratat acum în Mallorca, într-o vilă de 30 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

"Celebrăm ziua de naştere a lui Michael prin cele mai călduroase dorinţe pentru toată lumea. Un An Nou cu sănătate! #Echipa Michael, #Continuă să lupţi!", e mesajul de pe contul oficial al lui Michael Schumacher. Mesajul i-a emoţionat pe fani.

Ei vor avea însă pe cine să aclame la începutul noului sezon de Formula 1. Mick Schumacher, fiul său, a reușit în sfârșit să își împlinească visul de a deveni pilot în competiția în care tatăl său a scris istorie.

Recomandări
  • Povești din interior despre familia Schumacher
  • Mick Schumacher va debuta în noul sezon de Formula 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și