Închide meniul

„Nu l-aş fi adus!” Mattia Binotto, verdict surprinzător despre mutarea lui Lewis Hamilton la Ferrari. Ce motive a invocat

Alex Masgras Publicat: 13 octombrie 2024, 12:27

Reclamă
„Nu l-aş fi adus! Mattia Binotto, verdict surprinzător despre mutarea lui Lewis Hamilton la Ferrari. Ce motive a invocat

Mattia Binotto, verdict surprinzător despre mutarea lui Lewis Hamilton la Ferrari. Ce motive a invocat

Lewis Hamilton / Profimedia

Mattia Binotto a oferit un verdict surprinzător despre mutarea lui Lewis Hamilton la Ferrari. La finalul acestui sezon, septuplul campion mondial se va despărţi de Mercedes şi se va alătura italienilor de la Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton va deveni în 2025 coechipierul lui Charles Leclerc, pilotul monegasc care se află la Ferrari încă din 2019 şi care rămâne marele pariu al italienilor.

Mattia Binotto, verdict surprinzător despre mutarea lui Lewis Hamilton la Ferrari: „Nu l-aş fi adus”. Ce motive a invocat

Mattia Binotto, care a fost la Ferarri timp de 24 de ani, iar în perioada 2019-2022 a condus echipa, a vorbit despre mutarea lui Hamilton la fosta sa echipă.

Binotto a declarat că el nu s-ar fi îndreptat către septuplul campion mondial şi că s-ar fi orientat către alţi piloţi. Mai mult, fostul şef de la Ferrari este de părere că Charles Leclerc trebuie să rămână pilotul numărul 1 al echipei şi să fie îndrumat către mult râvnitul titlu mondial din Marele Circ:

„Nu, nu l-aş fi adus pe Lewis. Cu toate acestea, el a făcut foarte bine că a acceptat să vină la Ferrari.

Reclamă
Reclamă

Ferrari deja a pariat pe alţi piloţi, precum Leclerc. Dacă Charles este talentul, atunci este normal ca el să fie cel îndrumat către un titlu mondial”, a declarat Mattia Binotto, citat de scuderiafans.com.

Formula 1 va reveni în weekend-ul 18-20 octombrie, cu Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii. Cursa de pe COTA va avea loc uduminică, 20 octombrie, de la ora 22:00, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. De asemenea, Cristiano Ronaldo poate fi urmărit şi el în AntenaPLAY, în Liga Campionilor Asiei.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România în Lituania? (marţi, 21:45, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:20

LIVE SCOREFinlanda – Anglia 0-1! Jack Grealish a înscris din pasa superbă a lui Angel Gomes

19:15

Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton: „Acesta este visul meu care s-a împlinit!”

18:42

Lamine Yamal s-a accidentat la echipa naţională şi a părăsit cantonamentul Spaniei! Primul verdict dat de medici

18:19

FotoDănuţ Lupu a răbufnit după ce Ianis Hagi le-a luat faţa lui Mitriţă şi Bîrligea: „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să și joace?”

18:03

VIDEOCalgary Flames nu l-a uitat pe Johnny Gaudreau! Momente emoţionante în memoria fostului număr 13

17:53

Transfer uriaş propus lui Gigi Becali de la o rivală din Liga 1: „Ar trebui să plătească cel puţin 2.000.000 de euro!”

1 Ultraşii lui PAOK, mesaj superb pentru Răzvan Lucescu: „Ne manifestăm dragostea pentru el. Criticii se vor confrunta şi cu noi” 2 Marius Şumudică începe curățenia la Rapid! Jucătorul care poate pleca la o altă echipă din Liga 1, în iarnă 3 Cipru – România 0-3. Tricolorii „defilează” cu Mircea Lucescu pe bancă! Man, Răzvan Marin şi Drăguşin au marcat la Larnaca 4 FotoGarbine Muguruza s-a căsătorit cu un milionar pe care l-a cunoscut pe stradă: „Este un film total!” 5 Boupendza şi N’Jie au debutat pentru Rapid. Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Voluntari: „Ar trebui să le fie ruşine” 6 Ion Ţiriac a rupt tăcerea după ce a fost internat într-un spital din Viena: „FBI-ul funcţionează!”
Citește și