Închide meniul

Oliver Bearman, noua senzație de la Ferrari, nu a luat permisul de conducere de la prima încercare! Cum a picat traseul

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 10:58

Reclamă
Oliver Bearman, noua senzație de la Ferrari, nu a luat permisul de conducere de la prima încercare! Cum a picat traseul

Oliver Bearman, noua senzație de la Ferrari, nu a luat permisul de conducere de la prima încercare

Oliver Bearman / Profimedia

Oliver Bearman, noua senzație de la Ferrari, nu a luat permisul de conducere de la prima încercare. Tânărul de 18 ani, care a debutat în Formula 1™ la Marele Premiu al Arabiei Saudite, a avut nevoie de două încercări pentru a obține permisul de conducere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Oliver Bearman, noua senzație de la Ferrari, nu a luat permisul de conducere de la prima încercare

Ollie a făcut o cursă senzațională la Marele Premiu al Arabiei Saudite, terminând pe locul al 7-lea. Tânărul pilot britanic s-a situat peste nume mari din Formula 1, cum ar fi Lewis Hamilton sau Lando Norris.

Totuși, un instructor auto din Marea Britanie a făcut o dezvăluire de senzație despre Oliver Bearman. Acesta a spus că Ollie l-a contactat pentru a-l ajuta să obțină permisul de conducere, după ce, inițial, a picat primul test!

Totodată, instructorul respectiv a explicat și motivul pentru care tânărul britanic, care la momentul respectiv era pilot în Formula 3, a picat examenul practic.

Reclamă

„Am făcut orele de condus în mașina lui. M-am simțit în siguranță, chiar dacă nu aveam pedale, pentru a-l ajuta.

A picat traseul prima dată, din cauza unei probleme legate de culoarea semaforului. Nu știu sigur dacă a trecut pe roșu, sau dacă a forțat trecerea! Atunci când a picat, a exclamat: ‘Ce naiba?’

Conduce de când era copil, dar a fost foarte politicos și doar voia să învețe, pentru a obține permisul. Avea multe întrebări și părea că este cu picioarele pe pământ, un băiat bun!

Reclamă 4 / 0/3

După ce a luat traseul fără nicio greșeală mi-a trimis o poză! I-am scris: ‘Bravo, omule!’”, a spus instructorul David Currey, citat de thesun.co.uk.

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 se va desfăşura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cele trei sesiuni de antrenamnete programate vineri (03:30 şi 07:00) şi sâmbătă (03:30) vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Calificările se vor desfăşura sâmbătă, de la 06:45, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Australiei va fi duminică, de la 05:45, pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY.

Gestul uriaş făcut de Lewis Hamilton, după ce puştiul Ollie Bearman a fost desemntat pilotul zilei la MP al Arabiei Saudite

Ollie Bearman s-a trezit vineri dimineaţă cu gândul la cursa din Formula 2, dar a ajuns să îşi facă debutul în „Marele Circ”, în monopostul Ferrari. El a participat în a treia sesiune de antrenamente, după care a obţinut al 11-lea timp în calificări. În cursa de sâmbătă, britanicul de 18 ani a făcut faţă presiunii şi a reuşit să încheie cursa pe locul 7, obţinând 6 puncte în clasamentul piloţilor. El a fost desemnat pilotul zilei de către fani, la finalul celor 50 de tururi din Arabia Saudită.

La finalul cursei, Lewis Hamilton, septuplul campion mondial şi conaţionalul lui Bearman, l-a aşteptat pe tânărul de 18 ani pentru a-l felicita pentru parcursul foarte bun din Marele Premiu al Arabiei Saudite. El a fost urmat şi de George Russell, celălalt pilot de la Mercedes.

Weekend-ul perfect al lui Ollie Bearman a început încă din calificările din Formula 2. Tânărul de 18 ani obţinuse pole-position-ul în calificările din F2.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și