Închide meniul

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

Dan Roșu Publicat: 4 iulie 2024, 13:24

Reclamă
Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

Britanicul Ollie Bearman, 19 ani, a fost confirmat în calitate de pilot oficial al echipei americane Haas pentru sezonul 2025 de Formula 1, scrie DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bearman a debutat în Formula 1 în martie, la Marele Premiu al Arabiei Saudite, când l-a înlocuit la Ferrari pe Carlos Sainz jr, bolnav de apendicită. El este în prezent pilot de rezervă la Haas. După un loc 11 în calificări la Jeddah, britanicul s-a clasat pe locul şapte, înaintea septuplului campion mondial Lewis Hamilton.

Ollie Bearman, confirmat de Haas, pentru sezonul 2025

În weekend-ul trecut, Bearman a obţinut în Austria prima sa victorie din acest sezon în Formula 2.

”Este greu de spus în cuvinte cât de mult înseamnă asta pentru mine. Să spun cu voce tare că voi fi pilot de Formula 1 pentru Haas mă face atât de mândru. Să fii unul dintre puţinii oameni care pot face ceea ce au visat din copilărie este ceva cu adevărat incredibil”, a declarat Bearman, care va deveni în 2025 al patrulea pilot britanic de pe grila de start alături de Hamilton, Lando Norris şi George Russell.

La 16 ani, Bearman, crescut la Chelmsford, s-a alăturat academiei de piloţi Ferrari. Anul trecut, după patru victorii în primul său sezon de Formula 2, el a avut şansa unei sesiuni de antrenamente cu Ferrari la Ciudad de Mexico în octombrie, înainte de debutul său în Arabia Saudită.

Reclamă
Reclamă 4

La Haas, Bearman îi va lua locul germanului Nico Hulkenberg, dar nu se ştie cine va fi coechipierul său. Danezul Kevin Magnussen are contract până la finalul acestui an şi nu se ştie dacă i se va oferi o prelungire. Haas ocupă în acest sezon locul şapte din zece echipe în clasamentul constructorilor.

Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

23:18 6 iul.

Prima reacţie a lui Trent Alexander-Arnold după ce a dus-o pe Anglia în semifinalele EURO 2024!

1 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 2 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 3 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și