Închide meniul

Poliţia a recuperat un Ferrari care i-a fost furat lui Gerhard Berger, cu 28 de ani în urmă

Dan Roșu Publicat: 4 martie 2024, 14:06

Reclamă
Poliţia a recuperat un Ferrari care i-a fost furat lui Gerhard Berger, cu 28 de ani în urmă

Poliţia a recuperat un Ferrari care i-a fost furat lui Gerhard Berger

Ferrari - Profimedia Images

Poliţia a recuperat un Ferrari care i-a fost furat lui Gerhard Berger, cu 28 de ani în urmă. O maşină Ferrari care i-a fost furată fostului pilot de Formula 1 Gerhard Berger în urmă cu 28 de ani a fost recuperat de poliţia londoneză, informează DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bolidul Ferrari F512M de culoare roşie a fost una dintre cele două maşini sport italiene furate în timp ce piloţii lor participau la Marele Premiu de Formula 1 al statului San Marino, desfăşurat în aprilie 1995 pe circuitul de la Imola (Italia).

Poliţia a recuperat un Ferrari care i-a fost furat lui Gerhard Berger, cu 28 de ani în urmă

Poliţia londoneză a precizat că agenţii săi au primit un raport de la constructorul italian în luna ianuarie, după ce firma a efectuat verificări la o maşină achiziţionată de un cumpărător din Statele Unite prin intermediul unui broker din Marea Britanie, anul trecut.

Unitatea de luptă împotriva criminalităţii organizate în domeniul vehiculelor a descoperit că maşina fusese expediată în Japonia, la scurt timp după ce a fost furată şi a fost adusă în Marea Britanie la sfârşitul anului 2023, grăbindu-se să o recupereze pentru a împiedica exportul acesteia.

Cea de-a doua maşină furată în 1995 rămâne în continuare dispărută şi nicio o persoană nu a fost deocamdată reţinută în acest caz.

Reclamă

„Ferrari-ul furat – care se apropie de valoarea de 350.000 de lire sterline – a fost dispărut de mai bine de 28 de ani, înainte de a reuşit să-l găsim. Anchetele noastre au fost minuţioase şi au inclus contactarea autorităţilor din toată lumea.

Am lucrat rapid cu parteneri, inclusiv cu National Crime Agency, precum şi cu Ferrari şi dealeri auto internaţionali, iar această colaborare a fost esenţială în a stabili trecutul vehiculului şi a nu permite ca acesta să părăsească ţara”, a declarat agentul de poliţie Mike Pilbeam, care condus investigaţia.

Fostul pilot austriac Gerhard Berger, astăzi în vârstă de 64 de ani, a obţinut 10 victorii şi a urcat de 48 de ori pe podium în 210 curse disputate în Campionatul Mondial de Formula 1, sub culorile echipelor Ferrari, McLaren şi Benetton.

Reclamă 4 / 0/3

Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și