Închide meniul

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2024, 19:18 / Actualizat: 1 iulie 2024, 20:33

Reclamă
Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie). Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii. Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii este în perioada 5-7 iulie, exclusiv în AntenaPLAY, pe canalul dedicat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria din Austria, Luke Browning vrea să obţină primul loc şi în Marea Britanie. Pe locul 2 în Austria s-a clasat Gabriele Mini, în timp ce Dino Beganovic s-a clasat pe locul al treilea.

Programul complet al etapei de Formula 3 a Marelui Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie)

  • Antrenamente – vineri, 5 iulie, ora 10:40, exclusiv în AntenaPLAY
  • Calificări – vineri, 5 iulie, ora 16:10, exclusiv în AntenaPLAY
  • Sprint – sâmbătă, 6 iulie, ora 11:20, exclusiv în AntenaPLAY
  • Cursa – duminică, 7 iulie, ora 10:20, exclusiv în AntenaPLAY

În clasamentul general conduce Luke Browning, acesta fiind urmat de Gabriele Mini şi de Leonardo Fornaroli.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă
Reclamă 4

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:15

„Asta spune multe” Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024: „Mi-au scris după meci”

19:12

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

18:45

Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team România a ajuns la 106 sportivi

18:28

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei: „Jucătorii vor să-i facă fericiţi pe suporteri”

17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și