Închide meniul

Calificările din Formula 2™ ale Marelui Premiu al Arabiei Saudite au fost în AntenaPLAY. Oliver Bearman, în pole position

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2024, 17:32

Reclamă
Calificările din Formula 2™ ale Marelui Premiu al Arabiei Saudite au fost în AntenaPLAY. Oliver Bearman, în pole position

Antrenamentele din Formula 2™ ale Marelui Premiu al Arabiei Saudite au fost în AntenaPLAY. Dennis Hauger, cel mai bun timp

Dennis Hauger / Profimedia

Calificările din Formula 2™ ale Marelui Premiu al Arabiei Saudite au fost în AntenaPLAY. Dennis Hauger a fost cel mai rapid pilot al sesiunii. El a înregistrat un timp de 1:43.793. El a fost urmat de Kush Maini şi Victor Martins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificările de la Jeddah se vor desfăşura tot joi, de la ora 17:00, de asemenea în AntenaPLAY. Vineri va avea loc cursa de sprint, ce va lua startul la ora 17:10.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT URMĂRI ANTRENAMENTELE DIN FORMULA 2 PE CANALUL DEDICAT

Calificările din Formula 2™ ale Marelui Premiu al Arabiei Saudite au fost în AntenaPLAY

UPDATE 17:30: Oliver Bearman a obținut cel mai bun timp din calificări! 1.42.217

Clasamentul din calificările Formula 2 / AntenaPLAY

UPDATE 17:00: Au început calificările din Formula 2 ale Marelui Premiu al Arabiei Saudite

Reclamă

Update 12:40: S-a încheiat sesiunea de antrenamente din Formula 2. Dennis Hauger a înregistrat cel mai bun timp. Clasamentul final al sesiunii:

Reclamă 4 / 0/3

Update 12:25: Sesiunea s-a reluat.

Update 12:14: Steag roşu în antrenamentele din Formula 2. Rafael Villagomez a intrat în parapet şi a fost nevoit să se retragă din sesiune. Din fericire, pilotul a ieşit singur din monopost.

Update 11:55: Au început antrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Arabiei Saudite.

Cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Arabiei Saudite va debuta sâmbătă, la ora 15:25. Tot pe 9 martie va avea loc şi cursa de Formula 1, ce va începe la ora 19:00, live pe Antena 3 CNN şi live stream în AntenaPLAY.

În Formula 2, după Marele Premiu al Bahrainului, alte două vor fi în luna martie, transmise integral în AntenaPLAY: Jeddah Corniche Circuit, Jeddah (7-9 martie) şi Albert Park Circuit, Melbourne (22-24 martie).

În Formula 2, vor participa 22 de piloţi, care aparţin de 11 echipe. Théo Pourchaire este campionul din 2023, în timp ce ART Grand Prix a câştigat lupta la echipe.

Lista completă a piloţilor din sezonul 2024 de Formula 2

  • ART Grand Prix – Victor Martins, Zak O’Sullivan
  • Prema Racing – Oliver Bearman, Andrea Kimi Antonelli
  • Rodin Motorsports – Zane Maloney, Ritomo Miyata
  • DAMS – Jak Crawford, Juan Manuel Correa
  • Invicta Racing – Kush Maini, Gabriel Bartoleto
  • MP Motorsport – Dennis Hauger, Franco Colapinto
  • Van Amersfoort Racing – Enzo Fittipaldi, Rafael Villagomez
  • Hitech – Amaury Cordeel, Paul Aron
  • Campos Racing – Isack Hadjar, Pepe Marti
  • Trident – Richard Verschoor, Roman Stanek
  • PHM AIX Racing – Joshua Durksen, Taylor Barnard

Lista curselor din Formula 2 din 2024

În 2024, vor fi 14 curse, toate pe circuit de Formula 1 şi live în AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:35 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și