Închide meniul

Prototipul echipelor din Formula 1 nu a fost pe placul tuturor. Britanicii le-au refuzat ventilatoarele

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2020, 5:25

Reclamă
Prototipul echipelor din Formula 1 nu a fost pe placul tuturor. Britanicii le-au refuzat ventilatoarele

Profimediaimages

Britanicii, nemulțumiți de prototipul echipelor din Formula 1

Guvernul de la Londra le-a recomandat să se axeze pe fabricarea și livrarea de ventilatoare medicale pentru respirație asistată. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britanicii, nemulțumiți de ventilatoarele propuse de echipele din Formula 1

Cele trei echipe au produs, în timp record, un prototip de ventilator, dar au primit o lovitură surprinzătoare. Conform jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, efortul depus a fost în zadar. Autoritățile medicale din Marea Britanie nu au fost mulțumite de ceea ce au primit și au decis să-și retragă oferta.

Specialiștii din NHS (Sistemul Național de Sănătate) s-au temut că modelul (denumit BlueSky) nu este suficient de complex pentru a ajuta la tratarea Covid-19. Guvernul britanic își dorea să primească între 10.000 și 18.000 de ventilatoare, mai ales după ce numărul victimelor a trecut de 12.000.

Există și o rază de speranță pentru cei de la Aston Martin, Renault și Red Bull. În următoarele zile se vor face noi studii clinice pe acest model.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

17:50

LIVE VIDEOA doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei e ACUM, în AntenaPLAY! Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune

17:32

Topul în care FCSB se clasează pe primul loc, după meciul cu Maccabi Tel Aviv! Campioana, peste PAOK şi Dinamo Kiev

17:25

Victor Becali, despre oferta de prelungire pentru Edi Iordănescu: „Jignitoare”! Ce a spus de Hagi la naţională: „E visul lui”

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și