Închide meniul

Ce mesaj i-a transmis Lewis Hamilton lui Max Verstappen, după ce olandezul şi-a apărat titlul de campion mondial în Formula 1

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2022, 13:49

Ce mesaj i-a transmis Lewis Hamilton lui Max Verstappen, după ce olandezul şi-a apărat titlul de campion mondial în Formula 1

Lewis Hamilton a recaţionat, după ce Max Verstappen a cucerit un nou titlu în Formula 1

Lewis Hamilton şi Max Verstappen, după o cursă/ Profimedia

Lewis Hamilton a reacţionat imediat după ce Max Verstappen a cucerit al doilea titlu în Formula 1. Pilotul celor de la Mercedes l-a felicitat pe olandez, care şi-a apărat titlul cucerit sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a devenit campion mondial, după ce a triumfat în Marele Premiu al Japoniei. Olandezul a reuşit să-şi adjudece titlul, după ce a beneficiat şi de o penalizare a lui Charles Leclerc. Pilotul Red Bull a triumfat în „Marele Circ”, cu patru runde înainte de final.

Reacţie lui Lewis Hamilton, după ce Max Verstappen a devenit campion mondial

Lewis Hamilton s-a duelat cu Max Verstappen pentru titlul din sezonul trecut, totul fiind decis în ultima cursă. Chiar dacă a fost departe în acest an de primele locuri din clasament, pilotul britanic i-a transmis un mesaj olandezului de la Red Bull: „Ei bine, felicitări lui Max”, a fost mesajul scurt transmis de britanic, citat de skysport.

Totodată, pilotul Mercedes a continuat, şi a declarat că monopostul său nu a fost la un nivel potrivit pentru a se lupta la titlu în acest sezon. Cu toate acestea, Lewis Hamilton speră ca în următorul an să se poată bate din nou pentru a câştiga cât mai multe curse. Britanicul a câştigat şapte titluri mondiale, ultimul în 2020.

„Cred că pentru noi, știm care sunt problemele cu această mașină și cred că, noi, ca echipă, nu am trecut de la a fi campion mondial la a nu putea construi o mașină bună. Nu am nicio îndoială că vom avea o mașină mai bună anul viitor. Indiferent dacă vom remedia sau nu toate problemele pe care le-am văzut anul acesta”, a declarat Lewis Hamilton, citat de aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă

Max Verstappen este al doilea cel mai tânăr pilot din istorie, care reuşeşte să devină de două ori campion mondial în Formula 1. Primul în acest top este Sebastian Vettel, care a triumfat de patru ori alături de Red Bull Racing.

Miza lui Verstappen în cele patru curse rămase este să stabilească recordul de victorii într-un sezon de F1, împărțit între Lewis Hamilton și Sebastian Vettel, 13. În 2022, olandezul de la Red Bull a câștigat 12 curse.

Max Verstappen a aflat în timpul interviului că este campion mondial

Max Verstappen a aflat în timpul interviului că este campion mondial al Formulei 1 în 2022. Pilotul Red Bull a câștigat al doilea titlu consecutiv în „Marele Circ”

Reclamă 4 / 0/3

Verstappen a devenit campion mondial după un final incendiar în Marele Premiu al Japoniei. Olandezul avea nevoie ca colegul său de la Red Bull, Sergio Perez, să termine în fata rivalului de la Ferrari, Charles Leclerc.

La ultimul viraj, Leclerc a tăiat șicana într-un moment când Perez încerca să-l depășească. După finalul cursei, FIA l-a penalizat pe Leclerc cu 5 secunde, ceea ce l-a „retrogradat” pe poziția a treia, în spatele lui Perez, acordându-i titlul mondial lui Max Verstappen.

Verstappen a ajuns la interviul de după cursă fără să știe de penalizarea lui Leclerc, iar acesta a aflat în timpul interviului că este campionul mondial al sezonului 2022.

„Dar nu sunt campion, nu? Sunt? Ești sigur?. E o nebunie. Privind retrospectiv la ce an am avut… a fost incredibil. Le sunt atât de recunoscător tuturor celor care au contribuit la acest succes.

Cred că primul titlu a fost emoționant, dar al doilea este chiar mai frumos, la ce sezon an avut. Nu se întâmplă des să ai astfel de sezoane„, a fost reacția lui Verstappen, care ulterior a fugit către boxa Red Bull să se bucure alături de colegii săi.

Recomandări
  • Lewis Hamilton a reacţionat, după ce Max Verstappen a câştigat un nou titlu
  • Ce a declarat pilotul Mercedes

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și