Închide meniul

Salariul fabulos pe care Adrian Newey îl va avea la Aston Martin! Anunţul făcut de BBC

Alex Masgras Publicat: 8 septembrie 2024, 17:12

Reclamă
Salariul fabulos pe care Adrian Newey îl va avea la Aston Martin! Anunţul făcut de BBC

Salariul fabulos pe care Adrian Newey îl va avea la Aston Martin! Anunţul făcut de BBC

Adrian Newey, pe pistă, înaintea unei curse din Formula 1 / Profimedia

Salariul fabulos pe care Adrian newey îl va avea la Aston Martin a fost dezvăluit de BBC. Anunţul mutării inginerului la echipa lui Lawrence Stroll pare să fie numai o chestiune de timp în acest moment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Marele Circ” va reveni în weekend-ul 13-15 septembrie. Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului va avea loc duminică, de la ora 13:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Salariul fabulos pe care Adrian Newey îl va avea la Aston Martin! Anunţul făcut de BBC

Lawrence Stroll nu a avut o misiune uşoară, dar a reuşit în cele din urmă să îl convingă pe Adrian Newey să vină la Aston Martin. Potrivit bbc.com, Stroll a trebuit să bage adânc mâna în buzunar. Britanicii anunţă că Newey va avea un salariu fabulos, de aproximativ 35 de milioane de euro în următorii cinci ani.

Ajuns la 65 de ani, Newey pare să aibă mare încredere în proiectul celor de la Aston Martin. Pe lângă salariul uriaş, Newey se pare că va avea şi acţiuni la echipa britanică, potrivit sursei menţionate anterior.

De asemenea, la finalul anului 2024, Aston Martin va inaugura o nouă bază la Silverstone care va fi cea mai modernă din Formula 1. Aston Martin se va bucura de un tunel de vânt cu tehnologie de top, un alt motiv pentru care Newey a fost atras de oferta britanicilor.

Reclamă
Reclamă

Helmut Marko trage un semnal uriaş de alarmă şi avertizează Red Bull: „Asta e prioritatea”

Max Verstappen a încheiat pe locul 6 în Marele Premiu al Italiei, în timp ce Sergio Perez s-a clasat pe locul 8. Întrebat dacă Red Bull poate lupta în continuare pentru titlul la constructori cu Sergio Perez, Helmut Marko a oferit un răspuns surprinzător şi a anunţat obiectivul echipei în acest sezon:

„Checo nu e rău, dar e mai încet. Dar prioritatea este ca Max să câştige titlul la piloţi. Avantajul lui poate să dispară imediat dacă o ţinem tot aşa. Dacă nu îi dăm lui Max o maşină competitivă şi repetăm prestaţia de la Monza de câteva ori, atunci totul este posibil”, a declarat Helmut Marko, potrivit planetF1.com.

Max Verstappen este lider în clasamentul piloţilor după 16 etape din acest sezon de Formula 1, cu 303 puncte. El este urmat de Lando Norris (241 puncte) şi Charles Leclerc (217 puncte).

Reclamă

În ceea ce priveşte lupta pentru titlul la constructori, lupta este mult mai strânsă. Red Bull este lider, cu 446 de puncte, dar McLaren poate depăşi echipa austriacă în Azerbaidjan, având în acest moment 438 de puncte. Ferrari completează podiumul, cu 407 puncte.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:09

Ion Ţiriac, despre performanţele românilor la Jocurile Olimpice: „Un rezultat decent, dar e departe de valoarea noastră!”

19:39

EXCLUSIVRăzvan Marin, entuziasmat înaintea meciului cu Lituania: „Am făcut un pas înainte”. Ce mesaj le-a transmis Edi Iordănescu

19:11

Irina Begu a cucerit titlul de la Montreux! Revenire de senzaţie pentru româncă în finala din Elveţia

18:48

Bernadette Szocs – Wang Manyu LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 10:45), la WTT Champions Macao 2024. Meci infernal pentru româncă

18:39

Rapid Bucureşti, victorie clară cu Buducnost Podgorica la debutul în Liga Campionilor

18:15

Dennis Man, pe lista unei foste câştigătoare de Champions League! Se bate cu un alt nume mare al Europei pentru român

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO 6 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta”
Citește și