Închide meniul

Scandal între campioni! "Lewis Hamilton nu e ca Messi sau Federer!" Cine îl atacă pe câştigătorul din Formula 1

Mihai Ispas Publicat: 18 noiembrie 2020, 16:21

Scandal între campioni! "Lewis Hamilton nu e ca Messi sau Federer!" Cine îl atacă pe câştigătorul din Formula 1

profimediaimages

Lewis Hamilton a câştigat al şaptelea titlu de campion mondial în Formula 1, dar este criticat în ţara sa

  • Lewis Hamilton, criticat pentru că are o maşină mai rapidă decât adversarii săi
  • "E ca şi cum ai fuma o ţigară şi ai ţine volanul cu un deget"

Ronnie O'Sullivan, campion mondial de şase ori în snooker, a fost deranjat că mulţi fani l-au catalogat pe Lewis Hamilton cel mai mare sportiv din istoria Angliei. O'Sullivan spune că în Formula 1 contează mult avantajul oferit de maşină şi că Hamilton se luptă doar cu colegul de echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O'Sullivan: "E ca şi cum ai conduce fumând o ţigară, cu un deget pe volan"

"Nu este la acelaşi nivel cu competitorii săi. E dificil de spus unde se situează (n.r. între cei mai valoroşi sportivi din istoria ţării). Trebuie să te uiţi dacă sunt şanse egale pentru participanţi. 

Dacă ai o maşină care este mai rapidă cu o secundă la fiecare tur faţă de celelalte maşini, în teorie, tot ce are de făcut este să îl învingă pe colegul de echipă, Bottas, care pare fericit să fie în planul secund.

Reclamă

E fantastic că Lewis a câştigat şapte titluri mondiale, dar dacă maşina ta merge mai repede, îţi poţi permite să faci câteva greşeli şi să scapi fără probleme. Într-un fel, este ca şi cum ai conduce în timp ce fumezi o ţigară şi ţii volanul cu un deget", a spus Ronnie O'Sullivan, în Daily Star.

Reclamă

O'Sullivan i-a dat exemplu pe Federer, Messi şi Ronaldo

Nici vedetele din box nu au scăpat de comentariile lui Ronnie O'Sullivan. 

"Unii evită anumiţi adversari. Este greu pentru ei să aibă credibilitate, dacă nu se luptă cu cei mai buni.

Cred că sportul este acolo unde nu sunt avantaje. Nu poţi să îţi alegi adversarul sau un echipament mai bun. Aşa că pentru mine, Federer, Nadal, Phil Taylor, la darts, Tiger Woods, Messi, Ronaldo… acolo poţi să vezi", a mai spus campionul din snooker.

Reclamă 4 / 0/3

Lewis Hamilton a egalat recordul lui Michael Schumacher

Hamilton a devenit egalul lui Michael Schumacher la numărul de titluri din Formula 1, după victoria din Marele Premiu al Turciei. Pilotul de la Mercedes a izbucnit în lacrimi şi a avut un discurs emoţionant.

"E atât de important ca toţi copiii să vadă asta. Să nu ascultaţi pe nimeni care vă spune că nu puteţi să obţineţi ce vă propuneţi. Visaţi să faceţi imposibilul. Trebuie să munciţi pentru asta, să nu vă daţi niciodată bătuţi!", a spus Hamilton.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: "Cred că a fost dificil pentru el"
AntenaPLAY • 21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
AntenaPLAY • 14:03
Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes
Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 27 mart., 14:00
„Îmi venea să îmi trag un pumn”. Toto Wolff a dezvăluit cum a trăit dezastrul Mercedes, din Marele Premiu al Australiei
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton
Diverse • 25 mart., 10:58
FOTO
Cine sunt femeile care l-au dat peste cap pe Lewis Hamilton! Imagini de senzaţie cu fostele cuceriri ale pilotului „Playboy”
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!