Închide meniul

Scuderia Ferrari a anunțat data lansării noului monopost: „Sunteți gata să vă îndrăgostiți?”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 decembrie 2022, 9:38

Scuderia Ferrari a anunțat data lansării noului monopost: Sunteți gata să vă îndrăgostiți?”

Scuderia Ferrari a anunțat data lansării noului monopost: „Sunteți gata să vă îndrăgostiți?”

Profimedia

  • Scuderia Ferrari a anunțat data lansării noului monopost
  • Echipa italiană e pregătită să câștige ambele titluri în 2023

Scuderia Ferrari a anunțat data lansării noului monopost. Constructorul de la Maranello va încerca anul viitor să cucerească din nou titlurile mondiale în Formula 1, după o perioadă foarte lungă de așteptare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În 2007 a fost ultimul titlu mondial câștigat la piloți, prin Kimi Raikkonen. În ceea ce privește titlul mondial la constructori, Ferrari nu s-a mai impus din 2008.

Scuderia Ferrari a anunțat data lansării noului monopost

Echipa de la Maranello a anunțat că va lansa noul monopost pe 14 februarie, chiar de „Ziua îndrăgostiților”. Anunțul a fost făcut pe rețelele de socializare, alături de mesajul scurt: „Sunteți gata să vă îndrăgostiți?”. Italienii își pun mari speranțe în sezonul din 2023, mai ales după dezamăgirea trăită în acest an.

Dacă piloții vor fi aceiași din 2022, Scuderia va avea parte de o nouă conducere tehnică. Mattia Binotto a fost recent schimbat cu Frederic Vasseur, iar așteptările sunt foarte mari. Monegascul Charles Leclerc este acum vicecampion mondial și speră să-și treacă în palmares primul său titlu de campion mondial. Misiunea nu va fi una ușoară însă. Binomul Red Bull – Max Verstappen nu va fi ușor de învins și nici Lewis Hamilton nu trebuie scos din ecuație.

Totuși, cu o nouă conducere tehnică, cu o evoluție a monopostului din 2022, dar și cu gândul că au învățat din toate greșelile sezonului recent încheiat, Ferrari urmează să fie una dintre principalele favorite pentru 2023, dacă nu chiar principala.

Reclamă

Scuderia Ferrari, un sezon cu multe dezamăgiri în 2022

Deși a început excelent sezonul din 2022, cu o victorie entuziasmantă a lui Charles Leclerc în Marele Premiu al Bahrainului, constructorul italian a avut parte de numeroase dezamăgiri. Monopostul a fost unul competitiv, mai ales în prima parte a sezonului, dar potențialul monopostului nu a fost concretizat în victorii.

După greșelile majore de strategie făcute în Monaco, Marea Britanie și Ungaria, șansele lui Leclerc la titlu au fost diminuate semnificativ. În plus, pilotul monegasc a avut și el momentele sale neinspirate, Marele Premiu al Franței fiind cel mai bun exemplu. Problemele operaționale ale echipei au fost însă mult mai mari și l-au costat pe Leclerc puncte extrem de importante în clasament.

 

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!” 14:01 Un triplu campion al României i-a spus lui Costel Gâlcă de ce transferuri are nevoie la Universitatea Craiova! 14:01 Ana Bogdan, după calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup: „E mai presus decât orice Grand Slam!” 13:26 Costel Gâlcă are o clauză uriaşă de reziliere în contractul cu Universitatea Craiova! Va încasa o avere dacă îl demite Rotaru! 13:05 Ce note a primit Istvan Kovacs după prestaţia de la meciul Barcelona – PSG 1-4! A ieşit un scandal uriaş după meci 12:44 Corvinul – FC Voluntari LIVE TEXT, ora 19:00. Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României 12:26 Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4! Derby-ul pe care îl va conduce de la centru 12:21 Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!” 11:44 FotoCum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni! 11:37 LIVE VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 1-0 e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Pe același subiect
AntenaPLAY • 14:23
Carlos Sainz, anunţ despre viitorul său în Formula 1™: „Ei ştiu că sunt disponibil!”
Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: "Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea". Ce vrea să încerce
AntenaPLAY • 15 apr., 10:37
Charles Leclerc se gândeşte la retragerea din Formula 1™: „Nu o să mai fiu aici, oricât de mult mi-ar plăcea”. Ce vrea să încerce
AntenaPLAY • 13 apr., 10:23
Max Verstappen nu este considerat de experţi pilotul momentului în Formula 1™! Cine îl depăşeşte pe liderul clasamentului general
Lewis Hamilton a dezvăluit marea dilemă pe care o are în ultimul sezon la Mercedes: "Trebuie să vorbesc cu Toto"
AntenaPLAY • 11 apr., 20:04
Lewis Hamilton a dezvăluit marea dilemă pe care o are în ultimul sezon la Mercedes: „Trebuie să vorbesc cu Toto”
Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: "Trebuie să îl ia". Echipa sfătuită să îl ia pe spaniol: "Am văzut totul în Japonia"
AntenaPLAY • 10 apr., 18:06
Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: „Trebuie să îl ia”. Echipa sfătuită să îl ia pe spaniol: „Am văzut totul în Japonia”