Închide meniul

Șeful de la Ferrari are încredere totală în Charles Leclerc: „Nu am niciun dubiu legat de motivația lui!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 11 aprilie 2023, 13:49 / Actualizat: 11 aprilie 2023, 15:08

Șeful de la Ferrari are încredere totală în Charles Leclerc: Nu am niciun dubiu legat de motivația lui!”

Șeful de la Ferrari are încredere totală în Charles Leclerc

Charles Leclerc / Profimedia

Șeful de la Ferrari are încredere totală în Charles Leclerc. Fred Vasseur crede că pilotul monegasc este în continuare extrem de concentrat pentru a reveni în cursa pentru podiumuri și chiar victorii, deși startul sezonului a fost unul dezastruos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Leclerc a adunat numai 6 puncte după primele 3 Grand Prix-uri din 2023, el abandonând în Bahrain, dar și în Australia.

Șeful de la Ferrari are încredere totală în Charles Leclerc: „Nu am niciun dubiu legat de motivația lui!”

 „Nu am niciun dubiu legat de motivația lui Charles Leclerc. Cu siguranță startul de sezon nu a fost ideal. Am abandonat în Bahrain, am avut penalizare în Arabia Saudită și apoi din nou abandon în Australia. Nu ăsta a fost planul, dar motivația cu siguranță e acolo. Știți că am o relație foarte bună cu Charles.

Nu mi-as dori ca ei să fie relaxați cu situația în care ne aflăm. Cel mai important pentru mine e să rămânem toți motivați, să ne îndreptăm în aceeași direcție și să ne sprijinim unii pe alții. Deci motivația cu siguranță există, chiar dacă rezultatele nu sunt cele pe care le-am așteptat”, a declarat Fred Vasseur, șeful de la Scuderia Ferrari, conform autosport.com.

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1: „Lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa!”

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1. Pilotul celor de la Aston Martin este sigur că îmbunătățirile care vor fi aduse la monoposturi o să facă diferența pe parcursul sezonului.

Reclamă

Până acum, dublul campion mondial spaniol a reușit să se claseze pe podium în fiecare dintre cele 3 curse desfășurate: Bahrain, Arabia Saudită și Australia.

„Cred că la primele 3 curse, ele fiind în afara Europei, a fost foarte dificil de adus upgrade-uri la monoposturi. Dar de acum înainte, lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa, iar asta depinde de cât de bune vor fi upgrade-urile aduse de echipe.

La Aston Martin totul este foarte bine momentan. Nu ne-am fi așteptat să fim pe podium înainte de startul sezonului, însă am reușit să facem asta la fiecare cursă până acum. Orice vine de acum înainte e un bonus.

Reclamă 4 / 0/3

Ne folosim de fiecare oportunitate și învățăm cât mai multe lucruri ca să evoluăm ca echipă. Să nu uităm că ne luptăm cu Red Bull, Mercedes, Ferrari, echipe care sunt obișnuite cu acest tip de presiune atunci când vine vorba de adus îmbunătățiri la monoposturi. Poate pentru noi sezonul 2023 e doar un proces de învățare. Rămânem cu picioarele pe pământ și vedem ce se întâmplă”, a declarat Fernando Alonso, potrivit autosport.com

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și