Închide meniul

Sergio Perez a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Arabiei Saudite! Max Verstappen, probleme de fiabilitate

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 20:03

Sergio Perez a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Arabiei Saudite! Max Verstappen, probleme de fiabilitate

Sergio Perez a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Arabiei Saudite

Sergio Perez / Profimedia

  • Sergio Perez a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Arabiei Saudite
  • Max Verstappen, probleme de fiabilitate

Sergio Perez a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Arabiei Saudite! Red Bull domină autoritar noul sezon, chiar dacă Max Verstappen a avut probleme de fiabilitate și s-a oprit în Q2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Arabia Saudită, a doua etapă a sezonului, va avea loc duminică, 19 martie, de la ora 19:00.

Sergio Perez a obținut pole position-ul în Marele Premiu al Arabiei Saudite! Max Verstappen, probleme de fiabilitate

Red Bull era favorită clară în Arabia Saudită înainte de calificări, iar pilotul mexican al echipei din Milton Keynes a confirmat acest lucru. Deși Max Verstappen a avut probleme la motor și a abandonat în Q2, Sergio Perez a încheiat primul pentru Red Bull și este favorit în cursa de mâine. Olandezul va pleca de pe 15.

Reclamă

Charles Leclerc a terminat pe locul 2, la doar o zecime și jumătate de Sergio Perez. Pilotul monegasc va pleca de pe locul 12 însă, în urma penalizării de 10 poziții pe care a primit-o. Fernando Alonso și George Russell au încheiat pe 3, respectiv pe 4, la diferențe mari însă, de 4, respectiv 5 zecimi.

Calificări Marele Premiu al Arabiei Saudite – Top 10

  1. Sergio Perez
  2. Charles Leclerc
  3. Fernando Alonso
  4. George Russell
  5. Carlos Sainz
  6. Lance Stroll
  7. Esteban Ocon
  8. Lewis Hamilton
  9. Oscar Piastri
  10. Pierre Gasly

Piloți eliminați în Q1: Logan Sargeant, Lando Norris, Nyck de Vries, Alexander Albon și Yuki Tsunoda au fost eliminați încă din Q1, în timp ce piloții echipelor de top nu au avut nicio problemă să avanseze.

Reclamă

Piloți eliminați în Q2: Max Verstappen, Valtteri Bottas, Kevin Magnussen, Guanyu Zhou, Nico Hulkenberg

Lewis Hamilton a dat verdictul în lupta cu Red Bull pentru titlu: „Sunt cu o secundă și jumătate mai rapizi decât noi! Trebuie să facem ceva”

Lewis Hamilton a dat verdictul în lupta cu Red Bull pentru titlu. Septuplul campion mondial s-a resemnat deja, după doar o cursă din actualul sezon.

Pilotul de la Mercedes este sigur că tot Max Verstappen este favorit și în acest sezon, singurii care îl pot opri fiind cei de la Ferrari.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că Red Bull nici măcar nu a forțat în prima cursă. Ei sunt mult mai rapizi decât au părut, cred că sunt cu o secundă și jumătate mai rapizi decât noi în ritm de cursă. Pentru ca noi să câștige o cursă, e nevoie ca monoposturile Red Bull, Ferrari și Aston Martin să abandoneze.

Asta nu înseamnă că nu îi vom putea prinde din urmă în acest sezon. Trebuie să facem ceva, să luăm niște decizii curajoase pentru a reuși să reducem diferența față de adversari. Red Bull va câștiga și în acest sezon, asta dacă nu cumva Ferrari va reuși să îi oprească.

Sperăm să le punem și noi probleme în acest sezon, dar cred că va fi prea târziu pentru a putea emite pretenții la titluri. Deja am început să facem anumite schimbări, sperăm să vedem o schimbare în bine”, a declarat Lewis Hamilton pentru autosport.com, înainte de Marele Premiu al Arabiei Saudite.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei
Formula 1 • 24 mart., 22:48
Carlos Sainz, la Red Bull? Ce a spus Christian Horner după MP al Australiei: „Am văzut un pilot foarte rapid, fără angajament”
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
AntenaPLAY • 24 mart., 14:08
George Russell, implicat într-un accident horror! Apelul disperat al britanicului, care se temea pentru viaţa lui!
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 9:07
Max Verstappen a dezvăluit motivul abandonului său şoc în Marele Premiu al Australiei: „Din păcate se întâmplă astfel de lucruri”
Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 24 mart., 7:30
Carlos Sainz a câștigat cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, live pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY
Cursă nebună în Marele Premiu al Australiei
AntenaPLAY • 24 mart., 6:53
Cursă nebună în Marele Premiu al Australiei! Max Verstappen s-a retras după doar patru tururi! Hamilton a abandonat și el