Închide meniul

„Sunt într-o altă ligă!” Toto Wolff, reacţie clară despre supremaţia Red Bull! Mesaj pentru „rivalul” Horner

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 martie 2024, 12:25

„Sunt într-o altă ligă! Toto Wolff, reacţie clară despre supremaţia Red Bull! Mesaj pentru „rivalul Horner

Toto Wolff, reacţie clară despre supremaţia Red Bull

Toto Wolff şi Christian Horner/ Profimedia

Toto Wolff a avut o reacţie clară despre supremaţia Red Bull, din actualul sezon. Şeful Mercedes susţine că echipa lui Max Verstappen şi a lui Sergio Perez este într-o altă ligă, faţă de celelalte monoposturi, având un mesaj şi pentru „rivalul” Christian Horner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen a câştigat primele două curse ale sezonului de Formula 1. Competiţia se vede pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Toto Wolff, reacţie clară despre supremaţia Red Bull

Toto Wolff a amintit de declaraţiile lui Christian Horner, din urmă cu mai mulţi ani, şi a declarat că nu va cădea în capcana rivalului de la Red Bull. Horner mărturisea în 2015 că diferenţa impusă de Mercedes nu este una sănătoasă pentru Formula 1 şi cerea ca regulile să se schimbe.

De asemenea, Toto Wolff a mai transmis că oficialii de la Red Bull au depus o muncă excelentă în ultimii doi ani, iar diferenţa faţă de celelalte monoposturi este una imensă, însă sportul este unul corect.

„Nu vreau să cad în capcana unui şef al unei echipei care în 2015 a spus că noi ar trebui să schimbăm regulile pentru că suntem prea dominanţi.

Reclamă

Cred că Red Bull a făcut de departe cea mai bună treabă, dintre toate echipele, în ultimii doi ani. Adică ei pot efectiv să dispară, în privinţa distanţei, deoarece nimeni nu se apropie.

Sunt într-o altă ligă. Şi sportul nostru este un sport cinstit. Cea mai bună performanţă e să fii răsplătit de maşină, de mecanici şi de oameni”, a declarat Toto Wolff, conform motorsport.com.

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 se va desfăşura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cele trei sesiuni de antrenamnete programate vineri (03:30 şi 07:00) şi sâmbătă (03:30) vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Calificările se vor desfăşura sâmbătă, de la 06:45, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Australiei va fi duminică, de la 05:45, pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și