Închide meniul
VIDEO

„Suntem lenți!” Max Verstappen, reacție categorică de la Marele Premiu al Țărilor de Jos

Viviana Moraru Publicat: 24 august 2024, 10:17

Reclamă
Suntem lenți!” Max Verstappen, reacție categorică de la Marele Premiu al Țărilor de Jos

Max Verstappen, reacție categorică de la Marele Premiu al Țărilor de Jos

Max Verstappen, în timpul unui antrenament din Marele Premiu al Țărilor de Jos/ Profimedia

Max Verstappen a oferit o reacție categorică de la Marele Premiu al Țărilor de Jos, care se desfășoară în acest week-end. Campionul mondial en-titre s-a plâns de performanța monopostului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificările Marelui Premiu al Țărilor de Jos vor fi azi, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY, de la ora 15:45. Marea cursă va fi duminică, de la aceeași oră, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Max Verstappen, reacție categorică de la Marele Premiu al Țărilor de Jos

Max Verstappen a tras concluziile, după primele antrenamente din Marele Premiu al Țărilor de Jos. Olandezul s-a clasat pe locul doi, în prima sesiune de antrenamente, și pe locul cinci în cea de-a doua.

Verstappen a transmis că monopostul său este mai lent decât celelalte, sperând ca lucrurile să se îmbunătățească până în ziua cursei de la Zandvoort.

Suntem puțin cam lenți pe virajele scurte, puțin cam lenți și pe cele lungi, deci avem de muncă. În acest moment, nu am un răspuns clar despre cum să îmbunătățesc asta, dar vom analiza. Suntem doar puțin cam lenți, atât de simplu.

Reclamă
Reclamă

Suntem acolo unde am fost și în cursele trecute, nu este o surpriză. Vom încerca să facem mai mult duminică”, a declarat Max Verstappen, conform formula1.com.

Max Verstappen s-a răsucit, în primul antrenament de la Zandvoort:

Max Verstappen, despre cele mai frumoase momente petrecute la Red Bull

Max Verstappen a vorbit despre cele mai frumoase momente petrecute la Red Bull. Olandezul pilotează pentru constructorul austriac încă din 2016, an în care a şi câştigat prima sa cursă. Verstappen se impunea atunci în prima sa cursă în monopostul Red Bull, la Barcelona.

Reclamă

Olandezul a recunoscut că cel mai emoţionant moment a fost titlul cucerit în 2021, atunci când s-a luptat până în ultimul tur al sezonului cu Lewis Hamilton. Verstappen a vorbit şi despre atmosfera de la Red Bull şi a declarat că echipa este a doua sa familie:

Primul titlu a fost emoţionant, mai ales după acel sezon foarte dificil pentru toată lumea. Sunt momente pe care nu le voi uita niciodată. Relaţia pe care o am cu echipa… cu siguranţă că se simte că e a doua familie. Pot să fiu eu, ceea ce e foarte important.

Pur şi simplu e grozav. Sunt mulţi oameni aici care au fost de la început, dar şi cei noi. E fantastic să pot să lucrez cu toţi”, a declarat Max Verstappen, potrivit formula1.com.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:41

Muric, portarul naţionalei din Kosovo, două gafe uriaşe şi 3 goluri primite în 4 minute de la City. Haaland, dublă de senzaţie

17:37

Reacţia lui Max Verstappen, după ce a fost învins în calificări de Lando Norris: „Vom face tot ce vom putea pentru a câştiga”

17:22

VideoLando Norris, prima reacție după ce va pleca din pole position în Marele Premiu al Țărilor de Jos! Mesaj direct despre Verstappen

17:07

VIDEOLando Norris, pole position la Marele Premiu al Țărilor de Jos! Verstappen, pe 2. Cursa, duminică (15:45, Antena 1 și AntenaPLAY)

17:01

VideoToto Wolff, în stare de şoc după ce Lewis Hamilton a fost eliminat în Q2! Imaginea zilei la Marele Premiu al Ţărilor de Jos

16:33

Primii jucători care pleacă de la Rapid, în mandatul lui Marius Șumudică! Începe „revoluția” în Giulești

1 VIDEOFarense – Sporting 0-5. Campioana en-titre a făcut spectacol şi rămâne lider în Portugalia! Gyokeres a reuşit un hattrick! 2 FotoDavid Popovici, surprins la volanul unei maşini de 4 ori mai scumpă decât cele primite de la Ion Ţiriac! Imagini de senzaţie 3 Poli Iaşi – Rapid 1-2. Marius Şumudică a debutat cu o victorie pe banca giuleştenilor, după un meci dramatic 4 A primit cadou maşina electrică de la Ion Ţiriac şi nu a mai stat pe gânduri după ce s-a urcat în ea. Decizia radicală luată 5 „Total nedrept!” Fiul lui Ion Ţiriac, reacţie furibundă în scandalul momentului din sport 6 FotoUn tânăr fotbalist român a murit într-un grav accident rutier! Tocmai debutase la noua lui echipă
Citește și