Închide meniul

Topul salariilor din Formula 1™. Max Verstappen şi Lewis Hamilton domină ierarhia

Dan Roșu Publicat: 29 februarie 2024, 13:18 / Actualizat: 2 martie 2024, 17:46

Reclamă
Topul salariilor din Formula 1™. Max Verstappen şi Lewis Hamilton domină ierarhia

Topul salariilor din Formula 1

Lewis Hamilton şi Max Verstappen - Profimedia Images

Topul salariilor din Formula 1™ este dominat de Max Vertappen şi Lewis Hamilton. Campionatul mondial de Formula 1 din 2024 debutează în acest weekend, cu Marele Premiu al Bahrainului, ce va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verstappen, pilotul echipei Red Bull, care a făcut legea în ultimele trei sezoane din Marele Circ, încasează un salariu anual de 51 de milioane de euro, aproape de şase ori mai mult decât coechipierul său mexican Sergio Perez (9 milioane euro).

Topul salariilor din Formula 1™. Max Verstappen şi Lewis Hamilton domină ierarhia

Olandezul este urmat de Lewis Hamilton, deţinătorul recordului de titluri cucerite în Formula 1 (şapte), la egalitate cu legendarul Michael Schumacher. Britanicul primeşte 44 de milioane de euro pe sezon la echipa Mercedes, de care se va despărţi însă la finalul sezonului 2024, urmând că concureze din 2025 sub culorile scuderiei Ferrari.

Podiumul salariilor din Formula 1 este completat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari), remunerat cu 28 de milioane de euro pe an la scuderia de la Maranello.

Pilotul cu cel mai mic salariu de pe grilă este americanul Logan Sargeant, care încasează 800.000 de euro pe an la echipa Williams, conform datelor prezentate de ziarul Het Laatste Nieuws

Reclamă
Reclamă 4

Clasamentul salariilor piloţilor din Formula 1

Programul complet al Marelui Premiu al Bahrainului

Antrenamentele pentru prima cursă de Formula 1 a anului încep joi, exclusiv în AntenaPLAY. Vor fi două sesiuni de antrenament joi. Următoarele trei sezoane de Formula 1 sunt transmise exclusiv pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

La ora 13:30 începe prima sesiune de antrenament, în timp ce la ora 17:00 va începe cea de a doua sesiune de antrenament. Ambele sesiuni vor fi LIVE în AntenaPLAY.

A treia sesiune de antrenament va fi vineri, de la ora 14:30, LIVE în AntenaPLAY. Tot vineri, de la ora 18:00, vor fi calificările pentru Marele Premiu al Bahrainului, care vor fi transmise exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Sâmbătă, 2 martie, de la ora 17:00, este marea cursă, prima a noului sezon de Formula 1, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:50

Răspunsul lui Marius Măldărăşanu atunci când a fost întrebat de demitere! Hermannstadt e fără victorie după 3 etape în Liga 1

21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:30

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și