Închide meniul

Topul salariilor din Formula 1™. Max Verstappen şi Lewis Hamilton domină ierarhia

Dan Roșu Publicat: 29 februarie 2024, 13:18 / Actualizat: 2 martie 2024, 17:46

Reclamă
Topul salariilor din Formula 1™. Max Verstappen şi Lewis Hamilton domină ierarhia

Topul salariilor din Formula 1

Lewis Hamilton şi Max Verstappen - Profimedia Images

Topul salariilor din Formula 1™ este dominat de Max Vertappen şi Lewis Hamilton. Campionatul mondial de Formula 1 din 2024 debutează în acest weekend, cu Marele Premiu al Bahrainului, ce va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Verstappen, pilotul echipei Red Bull, care a făcut legea în ultimele trei sezoane din Marele Circ, încasează un salariu anual de 51 de milioane de euro, aproape de şase ori mai mult decât coechipierul său mexican Sergio Perez (9 milioane euro).

Topul salariilor din Formula 1™. Max Verstappen şi Lewis Hamilton domină ierarhia

Olandezul este urmat de Lewis Hamilton, deţinătorul recordului de titluri cucerite în Formula 1 (şapte), la egalitate cu legendarul Michael Schumacher. Britanicul primeşte 44 de milioane de euro pe sezon la echipa Mercedes, de care se va despărţi însă la finalul sezonului 2024, urmând că concureze din 2025 sub culorile scuderiei Ferrari.

Podiumul salariilor din Formula 1 este completat de monegascul Charles Leclerc (Ferrari), remunerat cu 28 de milioane de euro pe an la scuderia de la Maranello.

Pilotul cu cel mai mic salariu de pe grilă este americanul Logan Sargeant, care încasează 800.000 de euro pe an la echipa Williams, conform datelor prezentate de ziarul Het Laatste Nieuws

Reclamă

Clasamentul salariilor piloţilor din Formula 1

Programul complet al Marelui Premiu al Bahrainului

Antrenamentele pentru prima cursă de Formula 1 a anului încep joi, exclusiv în AntenaPLAY. Vor fi două sesiuni de antrenament joi. Următoarele trei sezoane de Formula 1 sunt transmise exclusiv pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

La ora 13:30 începe prima sesiune de antrenament, în timp ce la ora 17:00 va începe cea de a doua sesiune de antrenament. Ambele sesiuni vor fi LIVE în AntenaPLAY.

A treia sesiune de antrenament va fi vineri, de la ora 14:30, LIVE în AntenaPLAY. Tot vineri, de la ora 18:00, vor fi calificările pentru Marele Premiu al Bahrainului, care vor fi transmise exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, 2 martie, de la ora 17:00, este marea cursă, prima a noului sezon de Formula 1, LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și