Închide meniul

Toto Wolff, șeful de la Mercedes, s-a resemnat în privința acestui sezon: „Nu îi putem învinge pe cei de la Red Bull!”

Sebastian Cristian Publicat: 25 martie 2023, 17:16

Toto Wolff, șeful de la Mercedes, s-a resemnat în privința acestui sezon: Nu îi putem învinge pe cei de la Red Bull!”

Toto Wolff, șeful de la Mercedes, s-a resemnat în privința acestui sezon

Toto Wolff / Profimedia

  • Toto Wolff, șeful de la Mercedes, s-a resemnat în privința acestui sezon
  • „Nu îi putem învinge pe cei de la Red Bull!”

Toto Wolff, șeful de la Mercedes, s-a resemnat în privința acestui sezon. Echipa germană nu a reușit să bifeze niciun podium în primele 2 curse ale sezonului, iar diferența față de Red Bull este una uriașă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest context, Toto Wolff a declarat că Mercedes nu mai poate câștiga duelul pentru titlu cu rivalii săi, însă își dorește să reintre în lupta pentru victorii în acest sezon.

Toto Wolff, șeful de la Mercedes, s-a resemnat în privința acestui sezon: „Nu îi putem învinge pe cei de la Red Bull!”

„Au trecut doar două curse din acest an, dar realistic vorbind nu îi putem învinge pe cei de la Red Bull. Trebuie însă să dăm tot ce avem mai bun și apoi vom vedea unde ajungem. Anul trecut am reușit să recuperăm terenul pierdut, iar pe final de sezon am câștigat o cursă și ne-am apropiat foarte mult de ei. Cred că ăsta trebuie să fie scopul și acum.

Reclamă

Va dura între 6 și 12 luni să ajungem acolo, așa cum a fost anul trecut, dar trebuie să ne grăbim și să ne dăm seama care-i problema cu mașina noastră. Dacă reușim să găsim soluția potrivită și înțelegem cum trebuie modificată mașina, atunci pașii în față pe care îi vom face vor fi uriași. Dar trebuie să fie totul făcut perfect”, a declarat Toto Wolff, potrivit autosport.com

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton: „Nu avem loc pentru el în 2024!”

Christian Horner, șeful de la Red Bull, i-a închis ușa lui Lewis Hamilton. Oficialul britanic a pus capăt speculațiilor conform cărora pilotul de la Mercedes ar urma să facă trecerea la echipa rivală.

Reclamă

Lewis Hamilton nu a început deloc bine noul sezon de Formula 1. După primele 2 curse ale sezonului, septuplul campion mondial nu a reușit să se claseze niciodată pe podium.

Mai mult decât atât, diferența dintre Mercedes și Red Bull este una uriașă în acest moment, motiv pentru care pilotul britanic este total nemulțumit de monopostul său. Dacă Mercedes nu a reușit să bifeze niciun podium, Red Bull a ocupat primele 2 poziții în ambele curse, dominând clar începutul de sezon. În acest context, s-a vehiculat că Lewis Hamilton ar putea ajunge la Red Bull, în încercarea sa de a câștiga un nou titlu de campion mondial. Christian Horner a dat însă verdictul.

„Ceea ce a reușit Lewis în Formula 1 nu a mai reușit nimeni, asta e părerea mea. Dar suntem foarte mulțumiți de piloții pe care îi avem, ne vom baza pe ei și în următorul sezon, nu doar în acesta.

Reclamă 4 / 0/3

Așa că nu avem loc pentru Lewis în 2024, dar sunt sigur că Mercedes își va reveni destul de repede și vor fi din nou rapizi, nu trebuie să îi scoatem din ecuație”, a declarat Christian Horner, potrivit autosport.com

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: "Mercedes e un dezastru în acest moment. E o catastrofă"
AntenaPLAY • 17:04
Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!”
AntenaPLAY • 13 apr., 10:23
Max Verstappen nu este considerat de experţi pilotul momentului în Formula 1™! Cine îl depăşeşte pe liderul clasamentului general
Lewis Hamilton a dezvăluit marea dilemă pe care o are în ultimul sezon la Mercedes: "Trebuie să vorbesc cu Toto"
AntenaPLAY • 11 apr., 20:04
Lewis Hamilton a dezvăluit marea dilemă pe care o are în ultimul sezon la Mercedes: „Trebuie să vorbesc cu Toto”
Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: "Trebuie să îl ia". Echipa sfătuită să îl ia pe spaniol: "Am văzut totul în Japonia"
AntenaPLAY • 10 apr., 18:06
Carlos Sainz, alegerea perfectă în 2025: „Trebuie să îl ia”. Echipa sfătuită să îl ia pe spaniol: „Am văzut totul în Japonia”
Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY)
Formula 1 • 9 apr., 12:44
Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN