Închide meniul

Unde a fost surprinsă Corinna, soţia lui Michael Schumacher, după decizia radicală luată

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 11:46

Unde a fost surprinsă Corinna, soţia lui Michael Schumacher, după decizia radicală luată

ProfimediaImages

Corinna Schumacher, prezentă la Imola

Prezenţa Corinnei nu l-a ajutat prea mult pe noul pilot al celor de la Haas, care a terminat pe locul 15 în cursa pe care şi-a adjudecat-o Max Verstappen. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corinna Schumacher, decizie radicală

Prezenţa Corinnei la Imola vine la doar câteva zile după ce presa internaţională a vorbit despre decizia radicală pe care soţia lui Michael Schumacher ar fi luat-o. Soţia fostului campion din Formula 1 a decis să vândă vila de lux pe care o are în Elveţia.

Corinna Schumacher a scos la vânzare proprietatea situată pe un teren de 20.000 de metri pătraţi, pe care o are în posesie din 2002. Potrivit jurnaliştilor de la Ouest-France, tranzacţia s-ar putea ridica la 60 de milioane de euro.

Decizia de a renunţa la proprietatea impresionantă vine ca urmare a faptului că familiei Schumacher îi este imposibil să mai locuiască acolo. Michael are nevoie în permanenţă de îngrijiri medicale şi are parte de cele mai bune condiţii în reşedinţa din Mallorca.

Reclamă

Cât costă tratamentul lui Michael Schumacher pentru o săptămână

Pentru a-i asigura tratamentul, familia lui Michael Schumacher plăteşte 191.000 de euro pe săptămână. Pentru a face rost de bani, familia a vândut de-a lungul anilor mai multe bunuri. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia.

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani pe 3 ianuarie. Fanii au fost alături de fostul pilot din Formula 1, cel care de o lungă perioadă duce o luptă grea pentru a se recupera.

Un moment aşteptat de fanii lui Michael Schumacher va avea loc curând. Familia marelui campion şi-a dat acordul pentru publicarea unor imagini nemaivăzute cu septuplul campion de Formula 1.

Reclamă 4 / 0/3

Documentarul "Schumacher" va conţine înregistrări private. Filmul este regizat de doi germani, Michael Wech şi Hanns-Bruno Kammertons. Soţia Corinna, tatăl Rolf, fiica Gina şi fiul Mick vor fi şi ei prezenţi în documentar.

Recomandări
  • Mick Schumacher a terminat pe locul 15 Marele Premiu de la Emilia Romagna
  • Corinna Schumacher a fost prezentă la cursă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și