Închide meniul

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru Juventus! Vlad Chiricheș, umilit de vedeta bianconerilor. „I-a rupt gleznele!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2021, 20:06 / Actualizat: 19 martie 2023, 23:30

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru Juventus! Vlad Chiricheș, umilit de vedeta bianconerilor. „I-a rupt gleznele!

profimedia

Ronaldo, 100 de goluri la Juventus

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru Juventus! Cristiano Ronaldo a înscris după ce și-a depășit cu ușurință un adversar, finalizând faza cu un șut fără speranțe pentru portarul advers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a reușit golul cu numărul 100 în tricoul bianconerilor în Sassuolo – Juventus. Într-o altă fază l-a driblat pe toate părţile pe Vlad Chiricheş. Căpitanul naţionalei a căzut pe gazon şi a ajuns ţinta ironiilor pe reţelele sociale.

CLICK AICI SĂ VEZI GOLUL LUI CRISTIANO RONALDO

Ronaldo putea să-și treacă în cont „dubla”, dar bara s-a opus execuției starului portughez. Înainte să tragă la poartă, Ronaldo l-a întors pe toate părțile pe Vlad Chiricheș, care a căzut la pământ precum Jerome Boateng în fața lui Lionel Messi.

„L-a lăsat la podea!”, „Parcă s-a îmbătat după driblingurile lui Ronaldo”, „I-a rupt gleznele”. Acestea au fost câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter.

Reclamă

CLICK AICI SĂ VEZI CUM A FOST DRIBLAT CHIRICHEŞ DE RONALDO

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru Juventus!

După golul împotriva lui Sassuolo, Ronaldo a mai bifat o bornă în cariera lui monstruoasă. Cristiano a marcat cel puțin 100 de goluri la trei echipe de club diferite, plus naționala Portugaliei.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Cristiano Ronaldo are 118 goluri pentru Manchester United, 450 de reușite pentru Real Madrid, 100 de goluri pentru Juventus și 103 reușite la naționala Portugaliei.

Nimeni în istoria lui Juventus nu a ajuns la 100 goluri mai repede decât Cristiano Ronaldo. Veteranul de 36 de ani a avut nevoie de numai 3 sezoane ca să atingă această bornă.

A fost golul cu numărul 28 pentru Ronaldo în acest sezon de Serie A. Portughezul e lider detașat în ierarhia celor mai buni marcatori din Italia. Singurul care se aproprie de vedeta lui Juvetus este Luis Muriel de la Atalanta, cu 22 de reușite.

Gianluigi Buffon apără penalty la 43 de ani

Meciul cu Sassuolo putea să înceapă dezastruos pentru Juventus. Gazdele au primit penalty în minutul 12, după un fault în propriul careu comis de Bonucci.

Domenico Berardi, cel mai bun jucător și liderul de la Sassuolo, nu a putut însă să-l învingă pe marele Gianluigi Buffon. Legendarul portar a devenit cel mai în vârstă goalkeeper care apără un penalty în Serie A.

Reclamă

Meciul cu Sassuolo este crucial pentru Juventus în lupta pentru un loc de UEFA Champions League. Înaintea acestei etape, bianconerii erau pe locul 5, în afara pozițiilor de UCL.

Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, bornă istorică la Juventus
  • Gianluigi Buffon e uriaș, la 43 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și