Închide meniul

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru Juventus! Vlad Chiricheș, umilit de vedeta bianconerilor. „I-a rupt gleznele!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 mai 2021, 20:06 / Actualizat: 19 martie 2023, 23:30

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru Juventus! Vlad Chiricheș, umilit de vedeta bianconerilor. „I-a rupt gleznele!

profimedia

Ronaldo, 100 de goluri la Juventus

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru Juventus! Cristiano Ronaldo a înscris după ce și-a depășit cu ușurință un adversar, finalizând faza cu un șut fără speranțe pentru portarul advers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a reușit golul cu numărul 100 în tricoul bianconerilor în Sassuolo – Juventus. Într-o altă fază l-a driblat pe toate părţile pe Vlad Chiricheş. Căpitanul naţionalei a căzut pe gazon şi a ajuns ţinta ironiilor pe reţelele sociale.

CLICK AICI SĂ VEZI GOLUL LUI CRISTIANO RONALDO

Ronaldo putea să-și treacă în cont „dubla”, dar bara s-a opus execuției starului portughez. Înainte să tragă la poartă, Ronaldo l-a întors pe toate părțile pe Vlad Chiricheș, care a căzut la pământ precum Jerome Boateng în fața lui Lionel Messi.

„L-a lăsat la podea!”, „Parcă s-a îmbătat după driblingurile lui Ronaldo”, „I-a rupt gleznele”. Acestea au fost câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter.

Reclamă

CLICK AICI SĂ VEZI CUM A FOST DRIBLAT CHIRICHEŞ DE RONALDO

Cristiano Ronaldo, golul 100 pentru Juventus!

După golul împotriva lui Sassuolo, Ronaldo a mai bifat o bornă în cariera lui monstruoasă. Cristiano a marcat cel puțin 100 de goluri la trei echipe de club diferite, plus naționala Portugaliei.

Reclamă 4 / 0/3

În total, Cristiano Ronaldo are 118 goluri pentru Manchester United, 450 de reușite pentru Real Madrid, 100 de goluri pentru Juventus și 103 reușite la naționala Portugaliei.

Nimeni în istoria lui Juventus nu a ajuns la 100 goluri mai repede decât Cristiano Ronaldo. Veteranul de 36 de ani a avut nevoie de numai 3 sezoane ca să atingă această bornă.

A fost golul cu numărul 28 pentru Ronaldo în acest sezon de Serie A. Portughezul e lider detașat în ierarhia celor mai buni marcatori din Italia. Singurul care se aproprie de vedeta lui Juvetus este Luis Muriel de la Atalanta, cu 22 de reușite.

Gianluigi Buffon apără penalty la 43 de ani

Meciul cu Sassuolo putea să înceapă dezastruos pentru Juventus. Gazdele au primit penalty în minutul 12, după un fault în propriul careu comis de Bonucci.

Domenico Berardi, cel mai bun jucător și liderul de la Sassuolo, nu a putut însă să-l învingă pe marele Gianluigi Buffon. Legendarul portar a devenit cel mai în vârstă goalkeeper care apără un penalty în Serie A.

Reclamă

Meciul cu Sassuolo este crucial pentru Juventus în lupta pentru un loc de UEFA Champions League. Înaintea acestei etape, bianconerii erau pe locul 5, în afara pozițiilor de UCL.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și