Închide meniul

"19 operații reușite, pacientul mort". CFR Cluj a făcut memoriu la CCA. "Dr. Hațegan: Malpraxis în formă continuată!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2021, 11:41

"19 operații reușite, pacientul mort". CFR Cluj a făcut memoriu la CCA. "Dr. Hațegan: Malpraxis în formă continuată!"

Ovidiu Hațegan a suferit un infarct

Hepta

CFR Cluj îl contestă pe Ovidiu Haţegan, cel mai important arbitru al momentului din România, pe care îl acuză că a defavorizat-o cu 19 greşeli grave.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În urma declarațiilor, comentariilor și interpretărilor apărute în spațiul public, referitoare la ultima prestație a arbitrului Ovidiu Hațegan din meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova, scor 1-2, clubul nostru se simte obligat să aducă în fața dirigenților fotbalului românesc și a opiniei publice, doritoare de adevăr, câteva elemente suplimentare care să completeze întregul tablou al evenimentelor", se arată în comunicatul transmis de CFR Cluj pe site-ul oficial.

CFR Cluj a cerut să nu mai fie arbitrată de Ovidiu Haţegan

CFR Cluj a făcut o analiză detaliată a fazelor în care consideră că a fost dezavantajată de Ovidiu Haţegan. Lista începe chiar cu gafele de la derby-ul pierdut contra Craiovei.

"Privite izolat, cele două momente din ultimul meci, CFR Cluj – Universitatea Craiova, în care considerăm că se impunea acordarea loviturii de la 11 m pentru echipa noastră (min. 42, la faultul lui Nicușor Bancu asupra lui Alexandru Chipciu; min. 51 – la faultul lui Stephane Acka asupra lui Gabriel Debeliuh), pot genera dezbateri.

Probabil că și noi am fi acceptat argumente pro-decizie, dacă acestea erau cazuri izolate în îndelungata relație profesională între echipa noastră și Ovidiu Hațegan. Numai că evenimentele despre care discutăm se adaugă unui șir lung de decizii defavorabile pe care arbitrul numărul 1 din România le-a luat împotriva echipei CFR Cluj", susţine clubul din Gruia.

Reclamă

Ce i-a reproşat CFR Cluj lui Ovidiu Haţegan

CFR Cluj se plânge că într-un an şi jumătate Ovidiu Haţegan nu a avut nici măcar o decizie care să o favorizeze.

"Ovidiu Hațegan a avut de interpretat 11 faze-cheie (penalty-uri, eliminări) clare în meciurile echipei noastre, în ultimul an și jumătate. De tot atâtea ori deciziile sale au fost îndreptate împotriva CFR și de fiecare dată au fost greșite. NICIODATĂ o decizie greșită nu a fost pro-CFR!

Ovidiu Hațegan a avut de interpretat 6 faze extrem de importante (penalty-uri, eliminări) discutabile în meciurile echipei noastre în ultimul an și jumătate. Și aici, deciziile sale au fost îndreptate împotriva CFR", mai susţine CFR Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj nu crede într-o conspiraţie şi îl acuză doar pe Haţegan

CFR a precizat că acuzaţiile ei nu vizează niciuna dintre rivale, dar este nemulţimită de pasivitatea CCA.

"După niciunul dintre cele 8 meciuri în care a făcut greșeli majore evidente, Ovidiu Hațegan nu a fost reținut de la delegări.

În perioada menționată, CFR a fost arbitrată de alți peste 20 de „cavaleri ai fluierului”, pentru care am făcut analize similare. La niciunul dintre ei, procentul erorilor majore pro/contra CFR nu a depășit într-un sens sau altul 60%", transmite CFR Cluj.

"'Bisturiul doctorului' are canturi diferite: la CFR 'taie', la adversari 'pansează'! (…) Greșelile lui Hațegan nu au nicio legătură cu adversarii noștri. (…) Tot ce a făcut domnia sa își are resorturile în interiorul său emoțional, pe care nu avem noi competența să-l analizăm", încheie CFR Cluj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și