Închide meniul

2020 cu ghinion pentru Neymar. De câte ori a fost accidentat din ianuarie și până acum

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 29 octombrie 2020, 11:15

2020 cu ghinion pentru Neymar. De câte ori a fost accidentat din ianuarie și până acum

profimediaimages

Neymar s-a accidentat și aseară, în minutul 26 al meciului din Champions League cu Istanbul Basaksehir

Brazilianul a început în luna februarie cu o accidentare la coaste, care l-a ținut pentru două săptămâni departe de gazon. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În luna septembrie, Neymar a ajuns pe prima pagină a tabloidelor din întreaga lume după ce s-a infectat cu COVID-19 mergând în Ibiza cu unii dintre colegii săi de la PSG.

Aseară, atacantul a fost schimbat încă din minutul 26 al meciului cu Istanbul Basaksehir din UEFA Champions League, după ce a simțit neplăceri în zona mușchiului adductor. 

”Este mușchiul său adductor, dar sper să nu fie o accidentare reală. Nu s-a simțit bine sau liber în mișcări și acesta este motivul pentru care a ieșit de pe teren”, a declarat antrenorul Thomas Tuchel la finalul meciului câștigat cu 2-0 de echipa sa, prin dubla lui Moise Kean.

Reclamă

Neymar, o serie de accidentări în ultimii ani

Faimosul atacant brazilian a avut de-a face cu multe accidentări de-a lungul carierei și a ratat 60 de meciuri pentru campionii Franței din momentul în care a venit la echipă, conform celor de la goal.com

Cele mai multe partide le-a pierdut în sezonul 2018/2019 când a fost scos din joc pentru 18 meciuri consecutive cu o accidentare la picior.

PSG trebuie să spere că starea lui Neymar nu se agravază și în prezent. Clubul are de jucat trei meciuri în următoarele zece zile: Două în campionat cu Nantes și Rennes, iar la mijloc o deplasare la RB Leipzig în Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Campionii Franței au reușit să înscrie în 36 din ultimele 37 de meciuri europene, excepție fiind probabil partida care a contat cel mai mult: finala Ligii Campionilor pierdută cu Bayern.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și