Închide meniul

"A doua repriză a venit fratele lui Kovacs!". Ironiile lui Mircea Rednic, după ce a încurcat-o pe FCSB. "Am avut trei meciuri la bord"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 20:15

"A doua repriză a venit fratele lui Kovacs!". Ironiile lui Mircea Rednic, după ce a încurcat-o pe FCSB. "Am avut trei meciuri la bord"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic, ironic după egalul dintre Viitorul şi FCSB

Mircea Rednic a rămas neînvins de FCSB de şase ani. El şi-a criticat jucătorii pentru evoluţia din a doua repriză, dar i-a lăudat pentru că au făcut faţă programului dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic: "Am ajuns duminică, la 1 noaptea".

"Mi-aş fi dorit mai mult şi poate meritam mai mult. Îmi felicit jucătorii. Să nu uităm că avem trei meciuri la bord. Am ajuns duminică la 1 noaptea!

Îmi pare rău că în repriza a doua ne-am retras prea mult. I-am lăsat să ajungă în preajma careului şi în careu. A fost şi acea situaţie la limită, la penalty. A doua repriză a venit fratele lui Kovacs (n.r. râde). Dar nu are rost să vorbim de arbitraj. Meci frumos, ambele echuipe au jucat.

Poţi să spui că mi-aş fi dorit mai mult. Nu că nu e rezultatul corect, să fim realişti. Asta e situaţia. A plecat Iancu, Ghiţă, suspendat", a spus Mircea Rednic, la Digi Sport.

Mircea Rednic: "Nu se schimba antrenorul, dacă lucurile mergeau bine"

Viitorul nu a mai pierdut de trei etape, dar e pe locul 7, la două puncte de locurile de play-off. Rednic nu vrea să îşi compare rezultatele cu cele obţinute când patronul Hagi era pe bancă.

Reclamă

"Nu e vorba de presiune, dar aici se doreşte mereu performanţă. Erau şi alţi jucători, care azi erau la adversari. Dar se munceşte. Nu se schimba antrenorul, dacă lucurile mergeau bine. Răbdare şi vor veni şi rezultate", a spus Rednic.

La transferuri, Rednic nu se gândeşte prea mult, dar se teme să nu rămână şi fără alţi jucători.

"Nu ştiu dacă o sa mai plece vreun jucător. Am un cuvânt de spus, dar e o politică aici care trebuie respectată. N-a fost timp (n.r. de promovarea jucătorilor de la Academia), n-au fost băgaţi în seamă, dar o să-i vedeţi", a mai spus antrenorul Viitorului. El a criticat dur programul stabilit de Ligă. "Duminică seară o să fim toată ziua pe drum şi marţi jucăm cu Sepsi. Şi frig, şi teren îngheţat", a mai spus Rednic.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și