Închide meniul

A fost ales cel mai frumos gol din istoria Champions League. Pe ce loc s-a clasat, în topul France Football, super-reușita lui Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2020, 9:18

A fost ales cel mai frumos gol din istoria Champions League. Pe ce loc s-a clasat, în topul France Football, super-reușita lui Hagi

Profimediaimages

Zinedine Zidane a înscris cel mai frumos gol din UCL

Pe primul loc s-a clasat execuția spectaculoasă a lui Zinedine Zidane, din finala UEFA Champions League din 2002. Starul lui Real Madrid trimitea mingea în poarta lui Bayer Leverkusen cu un voleu de zile mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi, învins de Zinedine Zidane

Jurnaliștii francezi consideră că golul marcat de actualul antrenor al grupării blanco nu are rival. Roberto Carlos l-a servit atunci pe "Zizou", care a trimis mingea spre vinclu și nu i-a dat nicio șansă portarului advers.

În top 10 apar și alte două goluri marcate de jucători ai lui Real Madrid. Este vorba de reușita lui Cristiano Ronaldo, cu Juventus, și cea a lui Gareth Bale, cu Liverpool. Ambele au fost înscrise în 2018.

1. Zidane (Real Madrid) cu Bayer Leverkusen în 2002
2. Bressan (Fiorentina) cu Barcelona în 1999
3. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) cu Juventus în 2018
4. Stankovic (Inter Milan) cu Schalke 04 în 2011
5. Mexes (Milan) cu Anderlecht în 2012
6. Bale (Real Madrid) cu Liverpool în 2018
7. Essien (Chelsea) cu Barcelona în 2009
8. Mandzukic (Juventus) cu Real Madrid în 2017
9. Ronaldinho (Barcelona) cu Chelsea în 2005
10. Ramsey (Arsenal) cu Galatasaray în 2014

Reclamă

În top apare și Gică Hagi. Pe poziția a 19-a este golul marcat de Rege în poarta lui Monaco. în acel sezon 2000-2001, antrenorul Viitorului evolua pentru Galatasaray.

"După o carieră strălucitoare, în care a evoluat pentru Real Madrid, Barcelona sau Brescia, Gică Hagi a jucat pentru Galatasaray pentru mai multe sezoane. El nu și-a pierdut însă geniul, chiar dacă urma să se retragă doar un an mai târziu.

În partida cu Monaco, din 2000, Hagi a primit mingea pe partea stângă, la mai bine de 35 de metri de poarta lui Stephane Porato. Românul a avansat puțin și a lansat apoi un șut incredibil. Mingea ajungea în colțul opus. Excepțional”, au caracterizat francezii ”trasorul” trimis de Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Intră aici pentru a vedea golul senzațional înscris de Hagi

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! Vezi toate știrile
Citește și